Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φθηνές πτήσεις | Μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο deal;

Φθηνές πτήσεις | Μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο deal;

Απολαύστε μοναδικά ταξίδια σε top προορισμούς, κερδίζοντας μέσα από τα καλύτερα deals σε αεροπορικά εισιτήρια.

Γιατί το Ντουμπάι είναι ο απόλυτος προορισμός διακοπών;

Αν αναρωτιέστε για το Ντουμπάι και για το πώς θα ήταν οι διακοπές σας πηγαίνοντας εκεί, οφείλετε να ξέρετε ότι δεν είναι ανέφικτο να πάτε. Ψάχνοντας για τα πιο φθηνά

Ντουμπάι εισιτήρια είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αρκετές επιλογές στο esky.gr. Είναι μια πλατφόρμα που φιλοξενεί στις σελίδες της σχεδόν όλες τις αεροπορικές εταιρείες και αυτό από μόνο του σαν γεγονός, σηματοδοτεί ότι θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε πολλές ταξιδιωτικές επιλογές. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι είτε θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια απευθείας για Ντουμπάι, είτε θα βρείτε συνδυασμό πτήσεων για εκεί ξοδεύοντας πολύ λιγότερα χρήματα. Αν δεν έχτε ψάξει εκτενώς για λεπτομέρειες που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό το ταξίδι, θα πρέπει να ξέρετε ότι το Ντουμπάι δεν είναι μόνο ουρανοξύστες, εμπορικά κέντρα και επικερδής επιχειρήσεις. Είναι ένα μέρος που καλύπτετε ως επί το πλείστων από έρημο που είναι και η κύρια υπεύθυνη για τον εντοπισμό του πετρελαίου και για την υπάρχουσα κατάσταση στο ένα από τα εφτά εμιράτα. Αν λοιπόν είστε άνθρωπος της περιπέτειας και το Ντουμπάι είναι ένα όνειρο ζωής για εσάς, μην αναλώνεστε σε λεπτομέρειες και ξεκινήστε με ένα σαφάρι στην έρημο και μάλιστα κάντε και μια διανυκτέρευση εκεί. Το δεύτερο στοιχείο που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας είναι σίγουρα η καινοτομίες που χρησιμοποιούν αναφορικά με την αρχιτεκτονική των κτιρίων που φτιάχνουν. Πελώρια κτήρια που μοιάζουν με πλωτό πλοίο, τεράστιοι ουρανοξύστες που αγγίζουν τον ουρανό και φουτουριστικές κατασκευές μουσείων είναι μόνο ελάχιστα από αυτά που θα αντικρίσετε από τα πρώτα λεπτά που θα φτάσετε εκεί.

asian traveler business man wait to board into air 2022 01 19 00 17 15 utc

Γιατί να επιλέξετε το Λονδίνο ως ένα once in a lifetime ταξιδιωτικό προορισμό;

Εισιτήρια αεροπορικά Λονδίνο υπάρχουν πολλά, αλλά που θα βρείτε τα πιο φθηνά; Ποια είναι η διαδικτυακή εταιρεία που φιλοξενεί τις περισσότερες και πιο φθηνές αεροπορικές εταιρείες για Ελλάδα και εξωτερικό; Αν αυτές οι δύο ερωτήσεις είναι αυτές που τριγυρίζουν εδώ και καιρό στο μυαλό σας, τότε σίγουρα έχτε βαρεθεί την καθημερινή σας ρουτίνα και ψάχνετε διακαώς έναν τρόπο για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και αυτό θα το πετύχετε με ένα ταξίδι. Αν είστε λοιπόν λάτρεις των ταξιδιών με φίλους και ψάχνετε τον ιδανικό προορισμό για να περάσετε κάποιες από τις πιο ξέγνοιαστες ημέρες μαζί τους, τότε το Λονδίνο είναι η ιδανική πόλη για εσάς. Είναι μια μαγική πόλη γεμάτη αξιοθέατα, μουσεία, καφετέριες και μπαρ που μπορεί να γεμίσουν τις ημέρες σας εκεί με μαγικό τρόπο. Ξεκινήστε την πρώτη σας ημέρα πηγαίνοντας σε κάποιο από τα πιο καινοτόμα μουσείο όπως το μουσείο της Μαντάμ Τισό. Είναι ένα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων όλων των πιο διάσημων ανθρώπων του κόσμου από την βασίλισσα Ελισσάβετ, μέχρι και τον βασιλιά της ποπ Michael Jackson. Μια δεύτερη και πολύ καλή επιλογή είναι το υπέροχο μουσείο φυσικής ιστορίας που έχει με τις τεράστιες αίθουσες και τους τεράστιους σκελετούς δεινοσαύρων που έχουν εξαφανιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Αν έχετε πραγματοποιήσει αυτές τις επισκέψεις, μην αμελήσετε να πιείτε ένα καφέ καθήμενοι στο γρασίδι του Hyde Park, είτε σε ένα από τα καφέ που υπάρχουν γύρω του. Αν είστε τόσο τυχεροί και ο καιρός είναι υπέροχος, γυρίστε την πόλη περπατώντας για να ανακαλύψετε μέρη που άλλοι ταξιδιώτες δεν έχουν δει ποτέ. Βρείτε τις καλύτερες μέρες για να ταξιδέψετε εκεί και περάστε υπέροχα!

close up airplane window with airplane wing trave 2022 10 07 03 54 05 utc

Πώς να ταξιδέψετε στην Κύπρο και γιατί να το κάνετε καλοκαίρι;

Μπορεί πολλοί να μην θεωρούν την Κύπρο σαν ένα καλοκαιρινό προορισμό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις και μια περιουσία για να φτάσεις εκεί και να πάρεις μια γεύση από της εξωτικές παραλίες της. Αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από τις παραλίες της, κάνετε μεγάλο λάθος. Στην Κύπρο εκτός από την πολύ γνωστή Αγία Νάπα, μπορεί κανείς να επισκεφθεί το αρχαιολογικό της πάρκο στην Πάφο, το waterpark της Πάφου και πολλούς αρχαίους ναούς που χρονολογούνται από τα τέλη του 9ου αιώνα και πολλά πολλά άλλα. Ένα καλό tip για να δείτε και λίγο την Λάρνακα είναι βεβαίως να πάτε στην ομώνυμη παραλίας της και στο τέλος αυτής να επισκεφθείτε σίγουρα και το επιβλητικό μεσαιωνικό κάστρο που μοιάζει σαν να προστατεύει την συγκεκριμένη παραλία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε φθηνά αεροπορικά για Κύπρο μέσα από το site της esky.gr και να απολαύσετε διακοπές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...