Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζωή ο πιο μεγάλος και συνάμα σύντομος κύκλος ροής.

Ζωή ο πιο μεγάλος και συνάμα σύντομος κύκλος ροής.

Η ζωή είναι ένα συναίσθημα, ένα πέρασμα προς την αιωνιότητα, μια συνθήκη που δύσκολα αποκωδικοποιείται.

Όλη η ζωή του ανθρώπου μας διδάσκει πως κάνει κύκλους, από την γέννηση του μέχρι το θάνατο του και καθώς μεγαλώνει όλα έχουν ροή κύκλων που ολοκληρώνονται!

Η ωρίμανση της πνευματικότητας του και της σκέψης του πηγάζει μέσα από κύκλους που κλείνουν άλλοτε ευχάριστα άλλοτε λιγότερο ευχάριστα και μαζί τους κουβαλάνε μαθήματα ζωής!

Μαθήματα ζωής που κλειδώνουν μέσα τους την εμπειρία, την εξέλιξη και την συνέχεια που φέρνει μαζί της την πληρότητα!

Βέβαια όλο αυτό το ταξίδι δεν είναι απόλυτο και ποτέ το ίδιο, καθένας ακολουθεί τη δίκη του πορεία ζωής με τη δίκη του μοναδική πυξίδα -που είναι τα θέλω που πηγάζουν από την καρδιά - να του δείχνει το δρόμο! Είναι σίγουρο πως ο δρόμος και η πορεία του ταξιδιού κρίνεται από τις επιλογές, άρα πολύ εύκολα μπορεί να αλλάξει, να προσαρμοστεί ή να απορριφθεί!

Διότι, αν ένα πράγμα διδάσκει η πορεία του ταξιδιού της ζωής και της ωρίμανσης του ατόμου μέσα σε αυτό, είναι
σίγουρα πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και αμετάβλητο!

Όλα μπορούν να αλλάξουν σε δευτερόλεπτα, τόσο άξαφνα που πολλές φορές ο νους αρνείται να το δεχτεί και να το αποδεχτεί!
Έτσι έρχεται η στιγμή που υπάρχουν περιπτώσεις στο ταξίδι των ατόμων που καθώς φτάνουν σε μια ηλικιωμένη ηλικία ή λίγο πριν επιλέγουν να μείνουν σε έναν οίκο ευγηρίας που συνδυάζει τις καλύτερες τιμές και την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών!
Είτε είναι γονείς, είτε όχι υπάρχουν άτομα που επιλέγουν να μείνουν σε ένα δεδομένο μέρος για ένα δεδομένο ή ακαθόριστο χρονικό διάστημα , για λόγους γενικούς ή και ειδικούς!
Η αναζήτηση του χώρου παραμονής αρχικά ίσως έχει ως κύριο δεδομένο την αναζήτηση γηροκομείο στις καλύτερες τιμές, ώστε να διασφαλιστεί το κομμάτι της οικονομικής εξερεύνησης!
Φυσικά η αναζήτηση του γηροκομείο στις καλύτερες τιμές, παύει να είναι κυρίαρχο δεδομένο όταν στην αναζήτηση μπαίνουν δεδομένα αξιολόγησης όπως ο χώρος, η παρεχόμενες υπηρεσίες και η κριτική για κάθε τέτοιο χώρο!

Μπορεί κάποιος να ξεκινά την έρευνα του με αρχικό αιτούμενο το γηροκομείο στις καλύτερες τιμές, όμως η τελική επιλογή κρίνεται από πολλούς περισσότερους παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτή!
Έτσι η τιμή πάντα δεν παίζει τον κυριότερο λόγο για τη διαμονή κάποιου σε ένα τέτοιο μέρος, έτσι η αναζήτηση από το γηροκομείο σε καλύτερες τιμές, μπορεί να γίνει γηροκομείο σε καλύτερες τιμές και παρεχόμενες υπηρεσίες!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...