Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοκαριστικές εικόνες: Η 24χρονη που είναι αναγκασμένη να τρώει κάθε 20 λεπτά

Σοκαριστικές εικόνες: Η 24χρονη που είναι αναγκασμένη να τρώει κάθε 20 λεπτά

Έχει ύψος 1,58 και βάρος 27 κιλά. Η 24χρονη Lizzie Velasquez από το Τέξας πάσχει από ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο, τόσο σπάνιο το οποίο «μοιράζεται» με μόλις άλλα δύο άτομα!

Λόγω του συνδρόμου αυτού η 24χρονη δεν μπορεί να πάρει βάρος ή να αποθηκεύσει λίπος στο σώμα της κι έτσι είναι αναγκασμένη να καταναλώνει έως και εξήντα μικρά γεύματα κάθε μέρα.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του TLC «Body Bizarre», η Lizzie, που βασανίστηκε από το bullying στο σχολείο της αλλά και στο διαδίκτυο, τόνισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει για να γίνει αποδεκτή.

«Δεν θα άλλαζα την εμφάνισή μου ακόμα και αν μπορούσα. Μου πήρε πολλά χρόνια να δεχτώ το ποια είμαι και μου αρέσει το άτομο που βλέπω στον καθρέφτη», είπε.

Παρά την αποφασιστικότητά της, το σύνδρομο αυτό- το οποίο δεν έχει ακόμα πλήρως περιγραφεί και ονομαστεί- δυσκολεύει τη ζωή της κυρίως γιατί οι περισσότεροι πάσχοντες πεθαίνουν σε παιδική ηλικία.

Ο γιατρός της, ο Δρ Abhimanyu Garg, λέει πως η Lizzie έχει πολύ μικρή μυϊκή μάζα αλλά έχει ήδη διαψεύσει τα προγνωστικά καθώς οι περισσότεροι πάσχοντες πεθαίνουν πολύ μικροί ενώ εκείνη έφτασε ήδη τα 24.

Λόγω του συνδρόμου η Lizzie έχει χάσει την όραση της από το ένα μάτι και έχει δυσκολίες από το άλλο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τίποτα όμως δεν τη σταματά. Έχει ήδη εκδώσει δύο επιτυχημένα βιβλία και δίνει κάθε χρόνο περίπου 200 διαλέξεις, συχνά με θέμα το bullying το οποίο έχει υποστεί και η ίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...