Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζήμερος για Τζώρτζια: «Γιατί βγάζει το μισό της β…ζί απ’ έξω;»

Τζήμερος για Τζώρτζια: «Γιατί βγάζει το μισό της β…ζί απ’ έξω;»

Στο προσκήνιο για τα προκλητικά του σχόλια έρχεται και πάλι ο Θάνος Τζήμερος. Ο γνωστός πολιτικός, λίγες μόλις ημέρες μετά την «επίθεση» στη Σοφία Ζαχαράκη για την τοποθέτησή της στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, επανέρχεται με νέα ανάρτηση.

Αυτή τη φορά ο Θάνος Τζήμερος βάζει στο στόχαστρο τη νεοεκλεγείσα βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας και γνωστή τραγουδίστρια, Τζώρτζια Κεφαλά, με αφορμή τις στυλιστικές της επιλογές κατά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter, ανεβάζοντας φωτογραφία της τραγουδίστριας.

 
Τζώρτζια Κεφαλά: Τι απαντά στα σχόλια για το ντύσιμό της στη Βουλή

Απάντηση στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με το ντύσιμο της στη χθεσινή ορκωμοσία της νέας Βουλής, δίνει με ανάρτησή της στο Facebook η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά.

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους αλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα, το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας».

Στο βίντεο με το οποίο συνοδεύει την ανάρτηση μιλά για τον εαυτό της, λέγοντας με συγκίνηση ότι μεγάλωσε δίπλα στη Βουλή, ως παιδί θυρωρών σε πολυκατοικία της οδού Κουμπάρη, και τελικά κατάφερε να κάνει τη διαδρομή μέχρι μέσα στη Βουλή.

«Eγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ. Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους» λέει στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.


aftodioikisi.gr

 

7 σχόλια

  • Μαρκος
    Μαρκος Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!! Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Βγάζει μόνο το μισό απέξω, γιατί ολόκληρο δεν βλέπεται. Κοντεύει να τα πατήσει. Τουλάχιστον από αυτό που βλέπουμε στη φωτο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    15:07 Αν θες πήγαινε στην κρεβατοκάμαρά του την ώρα που θα κάνει έρωτα με τη γυναίκα του, για να του τα κρατάς...τα φανάρια εννοούσα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, ναι, σίσουρα θα πεις τη γνώμη σου. Τέσσερα χρόνια μόνο για να χασμουρηθείς θα το ανοίξεις το στόμα σου. Το παίζω και στοίχημα αν θες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ???

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΧ ΡΕ ΤΖΗΜΕΡΕ. ΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ, ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ. ΟΓΚΟΛΙΘΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τζημερος, μετά τίς χλαπατσες πού έχει φάει από τον Ελληνικό λαό, βρήκε άλλο τρόπο να επιβιώσει προσωπικά....... περαστικά σου Τζημερε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...