Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εισπρακτική «άρπαξε» από πλημμυροπαθή τα 6.500 € της αποζημίωσης!

Εισπρακτική «άρπαξε» από πλημμυροπαθή τα 6.500 € της αποζημίωσης!

Απίστευτο! Αδιανόητο! Προκλητικό! Εισπρακτική εταιρεία, όπως κατήγγειλε ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή στον ΣΚΑΙ, άρπαξε από τον τραπεζικό λογαριασμό του πεθερού του, ο οποίος είναι κάτοικος του βουλιαγμένου κυριολεκτικά Παλαμά Καρδίτσας, τα 6.500 ευρώ που ήταν το χρηματικό βοήθημα για τους πλημμυροπαθείς

Πρόκειται για μια απαράδεκτη και άκρως παράνομης πράξης καθώς τα χρηματικά βοηθήματα στους πληγέντες από τις πλημμύρες ή τις φωτιές είναι ακατάσχετα.

Την καταγγελία παρακολουθούσε ζωντανά στο στούντιο ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο οποίος παραδέχθηκε ότι τα ποσά αυτά είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται και χαρακτήρισε το συμβάν “φάουλ”!

Πιο …σκληρή αντίδραση δεν θα μπορούσε να είχε το κυβερνητικό στέλεχος. Μόνο που δεν μας είπε ότι πρέπει να δούμε την προκλητική πράξη της εισπρακτικής στο …VAR.

Με τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις η κυβέρνηση ανοίγει ουσιαστικά το έδαφος για να μπορούν οι εισπρακτικές να περνάνε ελεύθερα τη θηλιά στο λαιμό των ανθρώπων και να αρπάζουν το βίος τους…

https://www.aftodioikisi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...