Αχιλλέας Μπέος | Χτύπησε πολίτη στην Αλλη Μεριά του Βόλου (vd)

Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Άλλη Μεριά του Βόλου, με τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο να χτυπά πολίτη.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, που δημοσίευσε και το σχετικό βίντεο, οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς μελέτη.
Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία. Το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρήκε τους κατοίκους στο σημείο, ενώ ακολούθησαν τα επεισόδια που καταγράφονται.
Τι απαντά ο Μπέος
Μετά το περιστατικό, ο δήμαρχος Βόλου προχώρησε σε δύο αναρτήσεις στο Facebook.
«Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες)», αναφέρει μεταξύ άλλων στην πρώτη.
Στη συνέχεια ο ίδιος ανήρτησε και βίντεο, που τον δείχνει να συνομιλεί με «τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο», όπως αναφέρει.
Σχετικά Άρθρα
- Τρίπολη | Επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα για τις προσκλήσεις κρατικών ενισχύσεων του Προγράμματος «Πελοπόννησος 2021-2027»
- Πτωχός: "Στην Αρκαδία, όπως και σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, προχωρούμε με σχέδιο στην υλοποίηση έργων που θωρακίζουν την οδική ασφάλεια"
- Αναφορά στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο για το πρόγραμμα Antinero | Συνυπογράφουν SOS Μαίναλο και Δίκτυο Φορέων και Πολιτών ΠελοπόννηSOS
- Ο Γιάννης Πετρόπουλος παραμένει στον Πήγασο!
- Παρεμβάσεις του ΤΕΕ Πελοποννήσου προς τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος για ζητήματα ανελκυστήρων και αξιολογητών ΜΠΕ
3 σχόλια
-
Να σας βρισουν τη μανα εσας ρε μαγκες να σας δω αν εχετε αιμα μεσα σας εγω στη θεση του οχι σφαλιαρα θα τον εκανα αγνωριστο
-
Κι εκείνο το ρεμάλι δίπλα που λέει "ζήτα συγγνώμη από το δήμαρχο, 'δω" και το απαιτεί κιόλας με τσαμπουκαλεμένο ύφος, ποιός ακριβώς είναι; Αυτός που κάνει αέρα στα τέτοια του Μ-πέου; Έπρεπε το παλικάρι να πεί "τράβα γ@@@σου" και σ' αυ΄τον το φασίστα
-
Τι να περιμένει κανείς...... κατάντια!!