Από την Τρίπολη στην ... Κορέα | Η Άρτεμις Ντρούλια γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου με τον σύζυγό της και ζει πλέον μόνιμα στη Σεούλ! (vd)

Η Άρτεμις Ντρούλια είπε πως εγκαταστάθηκε πριν 4 χρόνια μόνιμα στην Κορέα και αιτία είναι ο έρωτας.
«Με τον Κορεάτη σύζυγό μου γνωριστήκαμε μέσω μιας σελίδας στο διαδίκτυο και αντιληφθήκαμε ότι έχουμε πολλά κοινά. Μετά από έναν χρόνο συνομιλίας μέσω διαδικτύου με τον τωρινό σύζυγό μου, ήρθε στην Ελλάδα και γνωριστήκαμε από κοντά. Για 3 χρόνια είχαμε σχέση εξ’ αποστάσεως».
Όπως είπε, οι γονείς της είχαν περάσει το πρώτο σοκ ότι έχει σχέση με κάποιον που ζει στο εξωτερικό και ήταν χαλαροί όταν έφυγε μόνιμα για Κορέα.
«Με τον σύζυγό μου έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και τώρα θα κάνουμε γάμο σε καθολική εκκλησία. Στη Σεούλ δυσκολεύτηκα με τη μετακίνηση γιατί έχει 13 γραμμές μετρό και λεωφορεία που ακόμα και σήμερα δεν ξέρω που πάνε. Όταν ήρθα στην Κορέα δεν γνώριζα κορεάτικα και αυτό ήταν ένα πρόβλημα, μετά έμαθα τη γλώσσα».
Η Άρτεμις Ντρούλια είπε πως η κουλτούρα της Κορέας έχει αρκετά κοινά με την Ελλάδα και πως έχουν αρκετά ψηλά τον θεσμό της οικογένειας.
«Μου αρέσει να φοράω τα παραδοσιακά ρούχα της Κορέας και να πηγαίνω βόλτες. Το καλοκαίρι μου λείπει η Ελλάδα. Οι γονείς μου, μου λείπουν πάντα. Έχω λογαριασμό στο TikTok και κάποια βίντεό μου έχουν γίνει viral.
Σχετικά Άρθρα
- Έφυγε από τη ζωή ο Εμμανουήλ Χρ. Λαμπρόπουλος, σε ηλικία 89 ετών
- Έξαλλοι οι Γορτύνιοι με Σκαντζό: "Κατέβα κάτω - Σπίτι σου ήρθαμε για να μας διώξεις;" (vd)
- Πτωχός σε Γορτύνιους: "Μάγοι δεν είμαστε. Δεν θα λαϊκίσω και δεν μπορώ να το υποσχεθώ"
- Καραμανλής για δικογραφία για Τέμπη: «Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου - Να λάμψει η αλήθεια»
- Αποζημιώσεις σε Γορτύνιους επιχειρηματίες που έχουν πληγεί από τον κλειστό δρόμο στα Λαγκάδια!