Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (6/4/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (6/4/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις. Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Συγκεντρωθείτε στις καινούριες σας επιλογές και μην αποκλίνετε από το στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Μιλήστε ξεκάθαρα για να ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, και όχι με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάζοντας μπροστά τη γοητεία και το χαμόγελό σας, μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα. Αποφύγετε να δείτε τα πράγματα μοιρολατρικά και μην αφήσετε να σας κυριεύσει αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας.

ΛΕΩΝ: Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε ένα διαφορετικό προγραμματισμό. Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή ανάμεσά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύονται οι εσωτερικές σας αναζητήσεις ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Είναι θετικό και αποτελεσματικό να καταπιαστείτε με όλα αυτά που σας έκαναν κλικ και να σκεφτείτε το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει όπως και να έχει να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται πως θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς τη θέλετε. Τολμήστε λοιπόν, ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο. Ακολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δε σας ταιριάζει.

ΙΧΘΥΣ: Επιβάλλετε να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για το δικό σας όφελος. Όλα όσα θα συμβούν δε θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και από μόνοι σας.

1 σχόλιο

  • Απορία
    Απορία Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχουν ακόμα ΜΑΛΑΚΕΣ που διαβάζουν ζώδια; (!) ΛοΛ κλάμα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...