Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (9/4/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (9/4/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων. Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Εμπιστευθείτε την κρίση σας αλλά έχετε ανοιχτά μάτια γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο. Ξεπεράστε αδικαιολόγητες φοβίες και διώξτε μια και καλή σκουριασμένες αντιλήψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδράστε από τα καθημερινά που σας πνίγουν με μια εκδρομή και αλλάξτε εικόνες. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τάση να κυριαρχήσετε σε θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση.

ΛΕΩΝ: Μη σας φοβίζουν οι αλλαγές και κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί είναι για το συμφέρον σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μία ερωτική σχέση μόνο και μόνο για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα σας λείψουν οι δυνατότητες να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε και φερθείτε απερίσκεπτα ή κινηθείτε αντιδραστικά.

ΖΥΓΟΣ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, γιατί οι δυνάμεις σας θα είναι περιορισμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι στις εντάσεις που θα υπάρχουν, αλλά και στη σωματική κόπωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η φυσική σας κατάσταση απαιτεί περισσότερη προσοχή, καθώς θα υπάρχουν πολλές εναλλαγές, ενώ τα απρόοπτα και τα αιφνίδια θα γίνονται αφορμή για περιπέτειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονες ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο. Θα ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με αλλαγές και προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξακολουθούν να υφίστανται αφού δεν προνοήσατε για την άμεση αντιμετώπισή τους, αλλά με σύνεση και υπομονή στη διαχείρισή τους, θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα γεγονότα που θα τρέχουν δεν ήταν προβλέψιμα από εσάς, άρα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν δυσκολίες στην πορεία της σχέσης σας που ίσως δε θα υπολογίσετε εγκαίρως.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι δεν είναι ανάγκη να φορτωθείτε στην πλάτη σας τις έννοιες, αλλά ούτε να τις αφήσετε στο σύντροφό σας. Φροντίστε ή να τις μοιραστείτε ή να τις ξεπεράσετε μαζί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...