Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (16/4/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (16/4/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Τα υπαρξιακά σας προβλήματα και διλήμματα για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει, θα γίνουν πολύ απλά μέσα από μια όμορφη επικοινωνία που θα έχετε με το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα θέλω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε θα μειωθεί ούτε στο ελάχιστο τη μαχητικότητά σας και αν βάλετε πραγματικά στόχο να πετύχετε κάποια πράγματα, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε έμφαση στις εσωτερικές σας αναζητήσεις χωρίς να τις προσπερνάτε επιφανειακά, όταν νιώθετε πως δεν αντέχετε να δείτε τον πραγματικό σας εαυτό.

ΛΕΩΝ: Κάνατε κάποιες προσπάθειες στο παρελθόν προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και όπως φαίνεται τώρα φτάνουν στην ωρίμανσή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία.

ΖΥΓΟΣ: Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που τους προηγούμενους μήνες σας έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε το χρόνο σας, πριν αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα που θα διανύσετε έχει πολλά να σας προσφέρει και θα σας τα δώσει αρκεί να είστε ειλικρινείς και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια χωρίς τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δε βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος. Δώστε του αυτό που του αξίζει πραγματικά και δεν είναι τίποτα λιγότερο από το να είστε κυριολεκτικά ευτυχισμένοι.

ΙΧΘΥΣ: Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη. Έτσι κι αλλιώς αξίζετε πολλά και ήρθε η ώρα να εισπράξετε την εκτίμηση που καιρό τώρα δεν έχετε εισπράξει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...