Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (30/4/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (30/4/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Μια αναταραχή που θα υπάρξει θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας. Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία που εσείς ζητάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα. Λύστε τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας που τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει.

ΛΕΩΝ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από παρανοήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ένα έντονο παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας.

ΖΥΓΟΣ: Δε θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει, ώστε να μην έχετε αργότερα μικροπροβλήματα υγείας που θα σας απασχολήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα, δε θα κοπάσει τόσο εύκολα, αλλά αντίθετα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε πρώτα με αυτά που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερο και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και μετά με όλα τα άλλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρόλο που έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα που σας είχαν καταβάλει και να ανακάμψετε, η κούραση κάποιες στιγμές θα σας εξουθενώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν περιορίσετε τον αυθορμητισμό, την ανυπομονησία και την επιθετική πολιτική, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Συζητήστε προτάσεις για προώθηση της θέσης σας, ενώ παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...