Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ναύπλιο | Πανικός για τον ... τράπερ Snik! (vd)

Ναύπλιο | Πανικός για τον ... τράπερ Snik! (vd)
Ο γνωστός τράπερ Snik βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μάϊου σε γνωστο κοσμηματοπωλείο στο Ναύπλιο.
Όπως ηταν αναμενόμενο ο τράπερ δεν έμεινε απαρατήρητος και δεκάδες μαθητές κυρίως σχολείων που βρίσκονταν εκδρομή στην Πρωτεύουσα της Αργολίδας "πολιόρκησαν" το κατάστημα στην οδό Β. Κωνσταντίνου στο οποίο ο Snik είχε μπει για να κάνει τις αγορές του.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι επικράτησε μόλις οι νεαροί μαθητές αντιλαμβάνονται τον Snik:
Φωτογραφίες βίντεο: Γιάννης Διαμαντόπουλος

3 σχόλια

  • Κάλλας Νάσος
    Κάλλας Νάσος Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 06:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς Κυρία Κατερίνα Κ. πέραν των εργασιών των γονέων κάποιους γονείς αλλά και γιαγιάδες και παππούδες τους έχουν φάει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν δίνουν αρκετή σημασία στα παιδιά.
    μερικές φορές και κάποιοι γονείς πλανώνται μέσα σε αυτόν τον επιφανειακό γυαλιστερό κόσμο και μια εικονική πραγματικότητα.

  • Κατερίνα Κ.
    Κατερίνα Κ. Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    23:36 Είναι πολύ σωστά αυτά που λέτε, αλλά δυστυχώς δεν σας ακούει κανείς. Ούτε τα παιδιά, ούτε οι γονείς. Τα παιδιά είναι άπειρα και οι γονείς στον κόσμο τους. Λίγοι είναι εκείνοι που ασχολούνται πολλές ώρες με τα παιδιά τους και τους μεταδίδουν αξίες, τους βάζουν όρια, τους δείχνουν ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, τους διδάσκουν αυτοσεβασμό, πειθαρχία, αξιοπιστία, αλτρουισμό, ταπεινότητα, ευγνωμοσύνη, συμπόνια. Οι περισσότεροι γονείς το μόνο που κάνουν είναι να εργάζονται σε δύο και τρεις δουλειές για να τους προσφέρουν περισσότερα υλικά αγαθά, διαμορφώνοντάς τους έναν εγωιστικό χαρακτήρα που τα κινεί γύρω από έναν επιφανειακό, γυαλιστερό κόσμο και μια εικονική πραγματικότητα.

  • Κάλλας Νάσος
    Κάλλας Νάσος Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι λυπηρο να βλέπουμε νέα παιδιά να έχουν αυτούς για πρότυπο, λυπάμαι πολύ. Τα νέα παιδιά καλό είναι να έχουν άλλα πρότυπα και όχι τραγουδιστές όπου στα τραγούδια τους μιλάνε για πολύ άσχημές και κακές συνήθειες. ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...