Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Μητσοτάκης με παπούτσια ΝΔ στο TikTok

Ο Μητσοτάκης με παπούτσια ΝΔ στο TikTok

Μεγάλες στιγμές ζει η πολιτική σκηνή… στο TikTok. Ο διαγωνισμός πρωτότυπου περιεχομένου καλά κρατεί και από τη φιλοζωία περάσαμε στο unboxing.

Κυριάκος Μητσοτάκης, σε νέο βίντεο που ανήρτησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε σε δοκιμή των «παπουτσιών της ΝΔ». Ο ίδιος εξηγεί «είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ, επιτέλους έχουμε κι εμείς τα δικά μας».

Προέβλεψε πως με αυτά «στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση» αναζητώντας κάτι ανάλογο να γίνει και στην ευρωκάλπη αν και ο πήχης έχει κατέβει αρκετά.

«Θα λυσσάξει» ο Άδωνις

Στο σύντομο βίντεο (μερικών δευτερολέπτων) ο πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνει και τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας: «Θα το δει ο Άδωνις, καταρχάς, θα λυσσάξει…», ενώ σε βίντεο αρχείου ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζεται να φωνάζει «Τα λιγουρεύεσαι;» σε τηλεοπτική εκπομπή του.

Μια μικρή λεπτομέρεια κρύβεται στον πάτο των παπουτσιών. Εκεί βλέπουμε έναν χαμογελαστό Κυριάκο Μητσοτάκη, το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας και το σήμα κατατεθέν… τα ντολμαδάκια.

Φυσικά, από τη γλώσσα του παπουτσιού δεν λείπει η ελληνική σημαία συμπληρώνοντας το κομψοτέχνημα.

Καλοφόρετα…

⇒ Σε προηγούμενη χαριτωμένη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι εξηγούσε γιατί είναι σημαντικές οι εκλογές της 9ης Ιουνίου. Στο βίντεο ξεχώριζε και ο Πίνατ το…«ευρωκομματόσκυλο».

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 09:59 Σύνδεσμος σχολίου

    08:29 Η μαλ@@@ σου έχει χτυπήσει κόκκινο. Το ξέρεις όμως ε; Συνέχισε έτσι και θα φτάσει και στη στρατόσφαιρα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 08:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΩ ΞΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΤΙΚ ΤΟΚ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ 10 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΥΤΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΑΝ ΑΚΡΙΒΙΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΤ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΙΔΙ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποτε οι Έλληνες ήταν έξυπνοι και είχαν φιλότιμο. Σήμερα είναι ηλίθιοι και αναίσχυντοι, εξ' ού και οι πρωθυπουργοί τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα. Η βλακεία αυτού του φαιδρού τύπου είναι απύθμενη. Όσο και το χρέος του κόμματός του. Ψάχνεις, ψάχνεις και δεν φτάνεις πάτο. Απορίας άξιον ότι υπάρχει κόσμος που ψηφίζει αυτόν τον τύπο για πρωθυπουργό ενώ έχει κάνει μια χώρα μπ@@@λο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τα παθαίνουμε...

  • Anonymous
    Anonymous Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόση βλακεία και ηλιθιότητα να αντέξουμε; Να τον χαιρόμαστε!!!!!!

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ό,τι νά' ναι. Πραγματικά όμως. Κι ο μακάκας ο λαός δεν έχει να βγάλει το μήνα. Κι έχουμε έναν καραγκιόζη μας γελάει και αστειεύεται στις πλάτες μας και μας λέει μπροστά στα Μούτρα μας ότι δεν μειώνει το ΦΠΑ γιατί λέει υπάρχουν "βάσιμες υποψίες" ότι δεν θα έφτανε στον καταναλωτή κι ότι ο ίδιος δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τη δημοσιονομική σταθερότητα. Κολοκύθια τούμπανα δηλαδή. Ρεζίλης σκέτος ο τύπος. Ξαναψηφίστε τον ηλίθιοι και πρόβατα για να πληρώνετε όλα τα προϊόντα 50% πάνω συγκριτικά με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και να σας λέει ότι αύξησε τους μισθούς 20 και 40 ευρώ. Ζώα όρθια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...