Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (24/5/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (24/5/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ: Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική σας ανασφάλεια. Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε άδικες προστριβές και μην τα βάζετε με άτομα που δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατέψετε τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, καταξιώνοντας σας επαγγελματικά και οικονομικά. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι κοντά στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό.

ΛΕΩΝ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δε σας ωφελούν σε τίποτα. Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ότι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε. Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού σας τομέα, θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ: Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περάστε μία ήσυχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν. Δε χρειάζεται να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έτσι θα ταλαιπωρήσετε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε το χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Επιβάλετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά θα αφορούν άλλους που δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο που εσείς δεν το διαθέτετε στο μέγιστο και χρειάζεται να το εξασκήσετε για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα οικονομικά συμφέροντα και μετά προχωρήστε σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...