Πέθανε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου
Στα 92 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου που πρωταγωνίστησε σε εκατοντάδες ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.
Η αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό με την θλιβερή είδηση του θανάτου της να κάνει γνωστή η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου.
«Καλό ταξίδι αγαπημένη μας»
«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγε γαλήνια από τη ζωή η πολυαγαπημένη μας αδελφή, θεία και γιαγιά Δέσποινα Στυλιανοπούπου, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, που ήταν στο πλευρό της. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας, θα μας λείψεις πολύ», έγραψε στο instagram.
«Aντίο αγαπημένο μου Δεσποινάκι.. Σ’ ευχαριστώ για την αγαπη σου, το φως που μου χάριζες, τις στιγμές μας, την ωραία σου καρδιά, το γέλιο που δώριζες παντού και κυρίως στον κόσμο που σε λάτρευε!!! Θα μου λείπεις και θα μας λείψεις πολύ…Την Τετάρτη θα σε αποχαιρετήσουμε από το Ά κοιμητήριο της Αθήνας» ήταν το μήνυμα με το οποίο αποχαιρετά τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Tags:
Δέσποινα Στυλιανοπούλου,Σχετικά Άρθρα
- Η επέτειος της 25ης Μαρτίου στη Μεγαλόπολη (εικόνες)
- Κώστας Βλάσης: «Η προσωρινή απουσία του Ανδριάντα δείχνει τον σεβασμό στην ιστορική μνήμη»
- Φλόγες ιστορίας και συγκίνησης στη Λαμπαδηδρομία της Δημητσάνα (εικόνες)
- Η Βυτίνα φώτισε τη μνήμη της Επανάστασης με τη Λαμπαδηφορία (εικόνες)
- Αετοί Γορτυνίας | 5η η Ασημίνα Τσιάπα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ju Jitsu (εικόνες)
1 σχόλιο
-
Καλό παραδεισο καλή μου..καλή ξεκούραση






