Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενθουσίασε η Άννα Μαρία από την Τρίπολη την κριτική επιτροπή του Voice!

Ενθουσίασε η Άννα Μαρία από την Τρίπολη την κριτική επιτροπή του Voice!

Η Άννα Μαρία Μπιλίδα από την Τρίπολη τραγούδησε την Παρασκευή στο νέο παιχνίδι μουσικής του Αντένα TheVoiceκαι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις!

Η μαμά της είναι η Κωνσταντίνα Παλυβού η οποία είναι καθηγήτρια μουσικής. Η Άννα Μαρία τραγουδάει από 8 χρόνων και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, σπουδάζει υποκριτική και κάνει μαθήματα φωνητικής. Έχει συνεργαστεί με τη Σοφία Βόσσου και το όνειρο της ζωής της είναι να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Κατάφερε να κάνει όλους τους κριτές να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια, όμως η ίδια επέλεξε να πάει στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το kalimera-arkadia.gr με τη μητέρα της Άννας Μαρίας, Κωνσταντίνα Παλυβού δήλωσε αποκλειστικά ότι: «Η Άννα Μαρία από πολύ μικρή απασχολήθηκε με τη μουσική παίζοντας πιάνο, κιθάρα και παραδοσιακά κρουστά. Το τραγούδι όμως την κέρδισε! Ήταν το όνειρο της. Με τα προσόντα της και μόνο έφτασε ως εδώ… Είναι χαρούμενη ως μητέρα και ως δασκάλα της γιατί εκτός από την οικογένεια της τιμά και τη γεννέτηρα της την Αρκαδία και μάλιστα την Τρίπολη».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...