Ποιος Οκτώβριος και ποιο Φθινόπωρο; Στους 30ο C η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες στην Αρκαδία!
Πολύ ζεστές θα είναι οι επόμενες ημέρες στην Αρκαδία, παρά το γεγονός ότι διανύουμε το πρώτο μισό του Οκτωβρίου.
Τα στοιχεία πρόγνωσης του okairos δείχνουν ότι το θερμότερο θα δείξει 30 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή και το Σάββατο στο Παράλιο Άστρος, ενώ ανάλογες θερμοκρασίες θα υπάρξουν και στο Λεωνίδιο.
Τις ίδιες ημέρες στην Τρίπολη και στην Μεγαλόπολη, η ανώτερη θερμοκρασία θα είναι 28 βαθμοί Κελσίου.
Βροχές δεν αναμένονται και με τέτοιον καιρό δεν αποκλείεται κάποιοι να πάνε και για ένα ακόμα μπάνιο στη θάλασσα!
Να σημειωθεί βέβαια ότι στα ορεινά, τη νύχτα και το ξημέρωμα οι θερμοκρασίες θα είναι κάτω από 10 βαθμούς Κελσίου.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Tags:
Καιρός στην Αρκαδια,Σχετικά Άρθρα
- Άγριο επεισόδιο στο Στρασβούργο, ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς χτύπησε τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο - Διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ
- «Τα άκουσε» ο Περιφερειάρχης από τους αγρότες – «Εγώ δεν θα ψηφίσω υπέρ του εμβολιασμού, δεν είμαι κτηνίατρος» - «Είσαι ανεύθυνος, να ντρέπεσαι» (vd)
- Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου Πελοποννήσου | 15 μετάλλια για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Αετών Γορτυνίας (εικόνες)
- Χριστούγεννα χωρίς Χριστό; Γιατί; Γίνεται; Δεν γίνεται...
- Χριστούγεννα στο Βαλτεσινίκο






