Δεν πουλάει το OPEN ο Σαββίδης
Οριστικό τέλος στη σεναριολογία για το OPEN φαίνεται να βάζει ο Ιβάν Σαββίδης. Το ρεπορτάζ του Σταύρου Κόλκα και η ανακοίνωση του σταθμού.
Όπως μετέδωσε ο Σταύρος Κόλκας πριν λίγο στην βραδινή εκπομπή του PAOK24, στις σημερινές συσκέψεις πάρθηκε απόφαση και για το τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στον όμιλο Σαββίδη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιβάν Σαββίδης αλλάζει στάση σχετικά με το OPEN, το κρατά υπό τον έλεγχο του και δεν έχει σκοπό να το παραχωρήσει. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βάζει μπρος την αναβάθμισή του.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να σταματά οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για την πώληση του OPEN, παίρνει την στρατηγική απόφαση να το κρατήσει και θα προχωρήσει τα επόμενά του βήματα.
theopinion.gr
Σχετικά Άρθρα
- "Υπερταμείο": "Η «OTUS I.K.E.» οριστικός πλειοδότης για το «Ξενία Βυτίνας» - Μακροχρόνια εκμίσθωση του ακινήτου για 40 έτη"
- O 10ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
- Καπλάνης: "Τέσσερα χρόνια υποσχέσεις - Κανένα έργο"
- Τένις | 1η θέση για την Τραϊφόρου της ΑΕΚ Τρίπολης στο «Φιλία 2026»
- Παρουσίαση βιβλίου για την "Πρόληψη" από το ΚΚΕ στην Τρίπολη






