Δεν πουλάει το OPEN ο Σαββίδης

Οριστικό τέλος στη σεναριολογία για το OPEN φαίνεται να βάζει ο Ιβάν Σαββίδης. Το ρεπορτάζ του Σταύρου Κόλκα και η ανακοίνωση του σταθμού.
Όπως μετέδωσε ο Σταύρος Κόλκας πριν λίγο στην βραδινή εκπομπή του PAOK24, στις σημερινές συσκέψεις πάρθηκε απόφαση και για το τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στον όμιλο Σαββίδη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιβάν Σαββίδης αλλάζει στάση σχετικά με το OPEN, το κρατά υπό τον έλεγχο του και δεν έχει σκοπό να το παραχωρήσει. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βάζει μπρος την αναβάθμισή του.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να σταματά οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για την πώληση του OPEN, παίρνει την στρατηγική απόφαση να το κρατήσει και θα προχωρήσει τα επόμενά του βήματα.
theopinion.gr
Σχετικά Άρθρα
- Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε σπίτια της Αρκαδίας
- «Αγγελάκης και Ζουγλής: Δύο ακόμα αποδείξεις για την αξία των ακαδημιών του Αστέρα»
- Πυρκαγιά στην Αργολίδα - Ορατή από το Παράλιο Άστρος (vd)
- Λεωνίδιο | Εκδήλωση προς τιμήν 11 αγωνιστών του ΕΛΑΣ που εκτελέστηκαν τον Ιούλιο του 1944
- Κίνηση πολιτών για τις ανεμογεννήτριες στη Ζάβτσα: «Διαχρονικά οι αρχές της Βόρειας Κυνουρίας έχουν μεγάλη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση»