Δικηγορικό γραφείο Παπαναστασίου: "Ο κ. Μουγκοπέτρος θα καταθέσει μήνυση και αγωγή αποζημιώσεως κατά συγκεκριμένων προσώπων"
Το δικηγορικό γραφείο Κωνσταντίνου Παπαναστασίου και Συνεργατών επέλεξε -όπως ανακοινώθηκε- ο κορυφαίος Έλληνας κλαρινίστας Αριστείδης Μουγκοπέτρος "για να στραφεί εναντίον όσων εδώ λίγες μέρες τον συκοφαντούν συστηματικά και διασπείρουν για τον ίδιο ψευδή γεγονότα.
Τις επόμενες ημέρες, εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων θα κατατεθεί μήνυση και εν συνεχεία αγωγή αποζημιώσεως ενώπιον των αρμόδιων Αρχών και Δικαστηρίων."
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά Άρθρα
- Με αισιοδοξία και ζεστή ατμόσφαιρα η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Δημητσάνας (εικόνες)
- Η Μεγαλόπολη από την Αρχαιότητα στο Σήμερα: Παρουσίαση ενός ιστορικού Λευκώματος - σταθμού (vd)
- Δημήτρης Μποροβήλος: "Ευθύνη και υποχρέωση να δουλέψουμε σκληρά, για να ανταποδώσουμε την αφοσίωση του κόσμου στον ΑΣΤΕΡΑ μας"
- Β΄ΕΠΣΑ | Πρώτος σκόρερ με 9 γκολ ο Παναγιώτης Προκόπος του Ορχομενού Λεβιδίου
- Α΄ΕΠΣΑ | Πρώτος σκόρερ με 9 γκολ ο Θεόδωρος Παρασκευόπουλος του Πανθυρεατικού!






