Από τη Νιγηρία στα ... Μαγούλιανα Γορτυνίας | Μια νέα ζωή, μια νέα πατρίδα (vd)
Ο Μάικ Νουάνκο με καταγωγή από τη Νιγηρία ζει στα Μαγούλιανα τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να δώσει το δικό του στίγμα στο χωριό, και είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για τους κατοίκους.
Όποιος επισκεφτεί το χωριό θα τον συναντήσει στο καφενείο της πλατείας, που περιμένει ντόπιους και επισκέπτες για να τους φιλέψει παραδοσιακούς μεζέδες.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Όπου υπάρχει Ελλάδα" του Σκάι.
Σχετικά Άρθρα
- Στο γήπεδο η κοπή πίτας του Πήγασου (εικόνες)
- Από τις ... 30 Νοέμβριου είχε να κερδίσει ο Αστέρας!
- Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Μεγαλόπολης | Όλες οι εκδηλώσεις!
- Δημοσκόπηση aftodioikisi.gr | Χαμηλή αξιολόγηση για Πτωχό - Είναι 11ος ανάμεσα σε 13 Περιφερειάρχες!
- Με υπογραφή Μπαρτόλο η σπουδαία νίκη του Αστέρα - "Ανάσα" βαθμολογική και ματς - "τελικός" στο Αγρίνιο!
2 σχόλια
-
Σήμερα πήγα στα Μαγούλιανα στο μαγαζί του και ήπια καφέ κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο. Ηρεμία και εκπληκτική θέα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση.
-
Ρε κοπελιά τι άρβυλα είναι αυτά που φοράς γυναίκα πράγμα; ΟΚ δεν είπαμε να βάλεις και γόβα στα καλντε΄ριμια του χωριού, αλλά όχι κι έτσι. Μας ξενέρωσες. Τι είσαι; Εργάτης στα ορυχεία;






