Από τη Νιγηρία στα ... Μαγούλιανα Γορτυνίας | Μια νέα ζωή, μια νέα πατρίδα (vd)
Ο Μάικ Νουάνκο με καταγωγή από τη Νιγηρία ζει στα Μαγούλιανα τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να δώσει το δικό του στίγμα στο χωριό, και είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για τους κατοίκους.
Όποιος επισκεφτεί το χωριό θα τον συναντήσει στο καφενείο της πλατείας, που περιμένει ντόπιους και επισκέπτες για να τους φιλέψει παραδοσιακούς μεζέδες.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Όπου υπάρχει Ελλάδα" του Σκάι.
Σχετικά Άρθρα
- Σημείο πολιτιστικής συνάντησης η Δημητσάνα με τη μουσική βραδιά - αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι (εικόνες)
- Οι Καλοκαιρινές Μουσικές Βραδιές συνεχίζονται στο Καστρί
- Τι κοινό έχουν ένας βράχος, ένα μονοπάτι και μια μελιτζάνα
- Κουκλοθέατρο «Ζαχαρωτά για μάγισσες» στον Άγιο Πέτρο
- Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης | Παραδοσιακό γλέντι στην Αγία Τριάδα Σέχι
2 σχόλια
-
Σήμερα πήγα στα Μαγούλιανα στο μαγαζί του και ήπια καφέ κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο. Ηρεμία και εκπληκτική θέα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση.
-
Ρε κοπελιά τι άρβυλα είναι αυτά που φοράς γυναίκα πράγμα; ΟΚ δεν είπαμε να βάλεις και γόβα στα καλντε΄ριμια του χωριού, αλλά όχι κι έτσι. Μας ξενέρωσες. Τι είσαι; Εργάτης στα ορυχεία;






