«Δεν κατηγορούμαι για κάτι» λέει ο φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου που φέρεται να του έδωσε την κροτίδα
«Ο εντολέας μου δεν κατηγορείται για κάτι, θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό», λέει αποκλειστικά στο newsit.gr o δικηγόρος του φίλου του Άρη Μουγκοπέτρου, ο οποίος φέρεται να έδωσε στον μουσικό τη μοιραία κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του κατά τη διάρκεια παραδοσιακού γλεντιού στα Τριπόταμα Αχαΐας, τα ξημερώματα της Δευτέρας (21.4.25).
Ο δικηγόρος Νάσος Χατζηκωνσταντίνου τονίζει ότι δεν έχει κινηθεί καμία ποινική διαδικασία σε βάρους του φίλου του Άρη Μουγκοπέτρου και ότι μοναδικό μέλημά του αυτή τη στιγμή είναι η πορεία της υγείας του μουσικού, ο οποίος αναρρώνει μετά τον διπλό ακρωτηριασμό που υπέστη από την κροτίδα που άναψε.
«Δεν έχει κινηθεί καμιά ποινική διαδικασία σε βάρος του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να είναι καλά ο κύριος Μουγκοπέτρος, με τον οποίο έχουν σχέση παιδική, τους συνδέει παιδική φιλία και ως εκ τούτου τον ενδιαφέρει μόνο αυτό», δηλώνει στο newsit.gr ο δικηγόρος του και συνεχίζει λέγοντας:
«Εάν γνωρίζει ο ίδιος κάτι θα το καταθέσει αυτοβούλως, επειδή έχει κι εκεί υποχρέωση και σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Δεν διώκεται ποινικά, δεν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει να παραδοθεί κάπου. Δεν τον έχουν αναζητήσει οι αρχές για να καταθέσει. Εγώ τον εκπροσωπώ ούτως ή άλλως και σε άλλες υποθέσεις του. Είναι το μόνο που γνωρίζω αυτή τη στιγμή γιατί είναι και το μόνο που υπάρχει».
Ο Άρης Μουγκοπέτρος σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», αναμένει τις επόμενες κινήσεις του φίλου του, ο οποίος αν και του έδωσε την κροτίδα που τον τραυμάτισε, δεν έχει καταθέσει για το περιστατικό, ούτε τον έχει επισκεφτεί στο νοσοκομείο.
Ο Κωνσταντίνος Παπαναστασίου επεσήμανε ακόμα ότι αν ο ίδιος δεν καταθέσει έως σήμερα, ο γνωστός μουσικός θα προχωρήσει σε μήνυση.
«Δε γνωρίζω αν ο εντολέας μου έχει επικοινωνήσει με τον κύριο Μουγκοπέτρο. Με την οικογένειά του έχει μιλήσει, δε γνωρίζω αν έχουν μιλήσει από προχθές οι δυο τους γιατί και ο κύριος Μουγκοπέτρος ταλαιπωρείται, είναι στα νοσοκομεία. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά ο κύριος Μουγκοπέτρος και σε κάθε περίπτωση ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει», αναφέρει ο δικηγόρος του ανθρώπου που κατονομάστηκε από τον μουσικό ως τον υπεύθυνο για το κακό που προκάλεσε.
«Δεν γνωρίζω αν έχει δώσει ο ίδιος την κροτίδα. Έχει προθυμοποιηθεί να καταθέσει όσα γνωρίζει για το περιστατικό και θεωρώ ότι μέχρι αύριο θα έχει πάει», δηλώνει ο δικηγόρος του μουσικού.
Tags:
Άρης Μουγκοπέτρος,Σχετικά Άρθρα
- Γιώργος Καπλάνης: 'Η στήριξη στους ανέργους δεν είναι ένα απρόσωπο δελτίο τύπου. Είναι πράξη"
- Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας | Κάλεσμα για την κινητοποίηση της Κυριακής στην Τρίπολη
- Κώστας Τζιούμης: «Απόλυτη δικαίωση για τον Δήμο Τρίπολης – Ο Ανδριάντας του Κολοκοτρώνη θα συντηρηθεί και θα επιστρέψει στη θέση του»
- Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο | Παρέμβαση για τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και προτάσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας
- Κωνσταντινόπουλος: "Το κόμμα Τσίπρα θα είναι δεύτερο ή τρίτο στην Αρκαδία - Θα τηλεφωνήσω να ευχηθώ τον Βαγγέλη Γιαννακούρα"!
1 σχόλιο
-
Αυτα κάνουν τα μεθύσια






