Menu
RSS
Πέμπτη, 14/08/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε δημόσιο ψυχιατρείο εισήχθη ο Γιώργος Μαζωνάκης

Σε δημόσιο ψυχιατρείο εισήχθη ο Γιώργος Μαζωνάκης

Σε δημόσια ψυχιατρική κλινική που εφημέρευε εισήχθη σήμερα (14/8) ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγωγή του στο ψυχιατρείο έγινε με εισαγγελική παραγγελία από τον πατέρα και την αδελφή του. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η μεταφορά του σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Οι ακριβείς λόγοι της νοσηλείας δεν έχουν επίσημα γνωστοποιηθεί, ενώ μέχρι στιγμής το περιβάλλον του καλλιτέχνη δεν έχει προβεί σε δημόσιες δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική όσο υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει  ο τραγουδιστής μιλώντας στον Alpha, αιτία της νοσηλείας του ήταν η σοβαρή μορφή αγοραφοβίας που αντιμετώπιζε.

Το 2021, ο Γιώργος Μαζωνάκης, μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ, αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε παρουσιαστεί φαντάρος και είχε περάσει τις πρώτες ημέρες στο 414 ψυχιατρικό νοσοκομείο στην Πεντέλη:

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή. Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και να μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία».

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...