Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη τραγουδά η Άννα Μαρία Μπιλίδα από την Τρίπολη (vd)

Στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη τραγουδά η Άννα Μαρία Μπιλίδα από την Τρίπολη (vd)

Η Άννα Μαρία Μπιλίδα από την Τρίπολη που άφησε τους πάντες … άφωνους με την εξαιρετική φωνή στο «Voice», εδώ και λίγες ημέρες, βρίσκεται στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, σε γνωστό club της Αθήνας!


Από τις 21 Φεβρουαρίου και για κάθε Παρασκευή μέχρι τις 21 Μαρτίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Στο Yolo Club (Γκάζι), παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που ταξιδέψει από τις παλιές, αγαπημένες του επιτυχίες μέχρι το σήμερα και το καινούριο του single «Μέσα σου βρίσκομαι», το τραγούδι για τον απόλυτο έρωτα που «φλερτάρει» με την κορυφή στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. 

Μαζί του θα είναι δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές: ο Βασίλης Αξιώτης, που κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ, και η νεαρή -με την υπέροχη φωνή- Άννα Μαρία Μπιλίδα από την Τρίπολη!

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα της Άννας Μαρίας είναι η Κωνσταντίνα Παλυβού η οποία είναι καθηγήτρια μουσικής. Η Άννα Μαρία τραγουδάει από 8 χρόνων και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, σπουδάζει υποκριτική και κάνει μαθήματα φωνητικής. Έχει συνεργαστεί με τη Σοφία Βόσσου και το όνειρο της ζωής της είναι να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Πρόσφατα, κατάφερε να κάνει όλους τους κριτές να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια, όμως η ίδια επέλεξε να πάει στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου!
Στο «Voice» συνεχίζει και σύντομα θα την δούμε ξανά στον Ant1!

 
 

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...