Υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν κι υπάρχουν εκείνοι που σε κάνουν να σκέφτεσαι αλλιώς!
Αυτή την εβδομάδα, στο “A Penny for Your Thoughts”, η Πένυ Δεληγιάννη φιλοξενεί τον Χρήστο Παπανίκα, τον άνθρωπο πίσω από το Men Of Style, το Apla + Andrika και το best seller “Άνδρας Αξίας”.
Είναι εκείνος που εδώ και χρόνια, βοηθά χιλιάδες ανθρώπους να σταθούν πιο σταθερά στα πόδια τους, να επικοινωνούν ουσιαστικά και να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους.
Με εμπειρία, χιούμορ και ρεαλισμό, μας θυμίζει ότι η αυτοπεποίθηση δεν είναι δώρο είναι επιλογή!
Ο Χρήστος δίνει έμφαση στη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς, της επικοινωνίας και της δυναμικής των σχέσεων και θα μιλήσει για εκείνα που μας ενώνουν, αλλά και για όσα χωρίς να το καταλαβαίνουμε μας απομακρύνουν!
Γιατί τελικά, οι σχέσεις είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας κι αν μάθουμε να επικοινωνούμε ειλικρινά, μπορούμε να αλλάξουμε όχι μόνο τις σχέσεις μας, αλλά και τη ζωή μας.
Τελικά τι είναι αυτό που μας κρατά πίσω μέχρι να αποφασίσουμε να προχωρήσουμε μπροστά;
Μια συζήτηση που θα σε κάνει να ξανασκεφτείς πώς επικοινωνείς, πώς συνδέεσαι και πώς μπορείς να χτίσεις πιο αληθινές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου!
Πατήστε για να ακούσετε Live εδώ:
https://www.e-radio.gr/Dimotiki-Radiofonia-Tripolis-915-Tripoli-i544/liv
Σχετικά Άρθρα
- Γλέντι για την ... "Τσικνοτετάρτη" στη Φιλαρμονική! (εικόνες)
- Παρακαμπτήριος δρόμος θα δοθεί τις επόμενες ημέρες στην κυκλοφορία για πρόσβαση προς Ίσαρη και Βάστα
- Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης ζητά τη διεκδίκηση έκτασης 707 στρεμμάτων στη Μαραθούσα
- Η κοπή πίτας του Ηρακλή Βερβένων (εικόνες)
- Πιο κοντά στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας ο Πανθυρεατικός






