Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέντε μήνες ζωής για την ομάδα «Παλιές Φωτογραφίες και Γραφικοί Τύποι της Τριπολιτσάς»

Πέντε μήνες ζωής για την ομάδα «Παλιές Φωτογραφίες και Γραφικοί Τύποι της Τριπολιτσάς»
Η Ομάδα Παλιές Φωτογραφίες και Γραφικοί Τύποι της Τριπολιτσάς, σε λίγες μέρες θα κλείσει τους 5 μήνες ζωής της. Μέσα  σ¨αυτο το πολύ μικρό  χρονικό διάστημα , πέτυχε ένα πολύ ωραίο στόχο που έβαλε από την  πρώτη μέρα, να ξυπνήσει μνήμες, να μεταδώσει στις νέες γενιές θύμησες  και να μάθουμε όλοι μας στοιχεία για την πόλη μας από τους παλιότερους.
Στην ομάδα μας είμαστε γύρω στα 2500 χιλιάδες άτομα, που κατά καιρούς σχεδόν όλοι έχουν  αναρτήσει  κάποια φωτογραφία , η την έχουν δώσει στους διαχειριστές και το έχουν κάνει αυτοί εξ ονόματος τους.  Έχουμε παραπάνω από 1500 αξιόλογες φωτογραφίες, που εσείς τις αναρτήσατε και τώρα μπορείτε να τις βλέπετε η να τις δείχνετε στους φίλους σας ,ομαδοποιημένες όπως τις έφτιαξε η διαχείριση αυτής της ομάδας.
Πιστεύουμε ότι μόνο καλό έχει να προσφέρει αυτή η ομάδα στην πόλη μας και στους Τριπολίτες που εχουν ανάγκη να θυμηθούν λίγο την παλιά Τρίπολη, εμείς ξεκινήσαμε με αυτόν τον τρόπο , με την φωτογραφία, στην πορεία και άλλες αξιόλογες προσπάθειες μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο ανέδειξαν στοιχεία της πόλης .
Η διαχείριση αυτής της ομάδας θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά, για τις φωτογραφίες που αναρτήσατε στην ομάδα, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, και για την πολύ όμορφη συντροφιά που κάναμε αυτόν τον χειμώνα.
Συνεχίζουμε να σκαλίζουμε μνήμες με όμορφες φωτογραφίες.
 
Απρίλιος 2014 - ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ
https://www.facebook.com/groups/palies.foto.tripolitsas/?fref=ts

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...