Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα Galerie de Beauté έρχονται στην Τρίπολη και φέρνουν την άνοιξη!

Τα Galerie de Beauté έρχονται στην Τρίπολη και φέρνουν την άνοιξη!
Το νέο κατάστημα καλλυντικών Galerie de Beauté στην Τρίπολη, φιλοδοξεί να γεμίσει με χρώμα, φροντίδα και άρωμα τη ζωή σας!
Στα Galerie de Beauté, σας περιμένουν εξειδικευμένοι σύμβουλοι αισθητικής για να δώσουν λύση σε κάθε σας ανάγκη σχετικά με την φροντίδα και την περιποίηση, και να συζητήσουν κάθε σας απορία σχετικά με την ομορφιά. Δώστε, λοιπόν, κι εσείς στον εαυτό σας, τον χρόνο που του αξίζει, και επισκεφθείτε το για να μάθετε εύκολα και γρήγορα κάποια έξυπνα tricks που, εφαρμόζοντάς τα, θα φτιάξει η διάθεσή σας και θα νιώθετε λαμπερές και ανανεωμένες. Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομορφιά και γνωρίστε τα νέα προϊόντα για την περιποίηση, το μακιγιάζ, το σώμα, τα μαλλιά, σε ένα μοντέρνο και ξεκούραστο περιβάλλον, που κάθε γυναίκα βιώνει τη μοναδική εμπειρία της προσωπικής εξυπηρέτησης.
Επιπλέον, οι φίλες των Galerie de Beauté μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα και, ανάλογα, φυσικά, με τη διαθεσιμότητα εκείνη τη στιγμή, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ από εξειδικευμένους μακιγιέρ ή διάφορες άλλες, κατά καιρούς, υπηρεσίες ομορφιάς. Επίσης, το Galerie de Beauté διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από είδη καθημερινής περιποίησης και υγιεινής έως είδη δώρων.  
Σήμερα, τα Galerie de Beauté έχουν κατακτήσει μία από τις ηγετικές θέσεις στην αγορά, διαθέτοντας ένα δίκτυο 44 καταστημάτων, που διευρύνεται διαρκώς. Είναι τα καταστήματα, που σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε μοναδικές προσφορές όλο τον χρόνο!
Galerie de Beauté
ΤΡΙΠΟΛΗ, ΤάσσουΣεχιώτη 7 (πρώηνΤζωνΚέννεντυ), τηλ. 2711 810121.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...