Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εγκαίνια για το ... νέο Hungry! Το 24ωρο must spot της Τρίπολης με τις μοναδικές λιχουδιές (vd)!

Εγκαίνια για το ... νέο Hungry! Το 24ωρο must spot της Τρίπολης με τις μοναδικές λιχουδιές (vd)!

«Πλημμύρισαν» από κόσμο οι πεζόδρομοι της Δεληγιάννη και της Τάσου Σεχιώτη για τα εγκαίνια του Hungry που άλλαξε σελίδα και το γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης!


Όσοι είχαν την τύχη να είναι εκεί, γεύτηκαν ορισμένες από τις ... σπεσιαλιτέ του Hungry που είναι μοναδικό στο είδος του!

Συγχαρητήρια από όλους δέχτηκαν οι δύο επιχειρηματίες κύριοι Καλομιτσίνης και Αθανασιάδης για αυτή την εξαιρετική προσπάθεια.

Εκεί, ήταν πολλοί όπως ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπουντρούκας, ο Πρόεδρος της ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Καραγιάννης, ο Πρόεδρος των Ζαχαροπλαστών κ. Τερζής, ο Πρόεδρος των Εστιατόρων κ. Παπαγεωργίου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Σταύρος Κουκάκης και πολλοί άλλοι!

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν η Έλλη Αρτοπούλου.

Το hungry λοιπόν μετατράπηκε σε 24hrs spot για την πόλη μας. Εσείς, μπορείτε να απολαύσετε έναν καλό καφέ, με το σνακ που θα επιλέξετε (τυρόπιτα, τοστ, κρουασάν βουτύρου) χωρίς καμία επιβάρυνση.

Το μεσημέρι η κουζίνα προσφέρει ολοκληρωμένο μενού με πολλές προτάσεις. Δροσερές σαλάτες, πρωτότυπα ορεκτικά, πεντανόστιμα burgers και club sandwiches, προσεγμένα πιάτα με ζυμαρικά και ριζότο και φυσικά η καθιερωμένη μας πίτσα με το μέτρο.

Επίσης μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την νέα επανάσταση για την πόλη μας την PIZZA BARCA!!!! Ένα ολόκληρο -ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ- μέτρο πίτσα Barca σε διάφορες γεύσεις και μόνο με 20€!!!! Το hungry όμως δεν κοιμάται ποτέ!!! Συνεχίζει after hours και σερβίρει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με hangover menu. To Hungry είναι 24hrs must spot για την Tρίπολη!!!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο!

3 σχόλια

  • PTRSON
    PTRSON Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    TO HUNGRY ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ,ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ,ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ,ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑΚΗ!

  • ΦΑΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
    ΦΑΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 03:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΑΡΚΑΔΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ,ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ,ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ..!!

  • SKAIXYSTER
    SKAIXYSTER Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...