Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εγκαίνια για το «Relax» στα γραφικά Κάτω Βέρβενα Κυνουρίας!

Εγκαίνια για το «Relax» στα γραφικά Κάτω Βέρβενα Κυνουρίας!
"Relax" σημαίνει ευχάριστο καφεδάκι με την παρέα... "Relax" σημαίνει ουζάκι με θέα το απέραντο γαλάζιο. "Relax" σημαίνει ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια. "Relax" σημαίνει ... χαλάρωσε. Εμείς έχουμε τη «συνταγή» και το σκηνικό, εσείς απλά... βάζετε το σενάριο!


Έτσι λοιπόν, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να παρευρεθείτε στα εγκαίνια του καταστήματος μας, το Σάββατο 28 Ιουνίου, στις 21:00 σε μια ειδική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Το "Relax", βρίσκεται στα γραφικά Κάτω Βέρβενα, στην Κυνουρία, που απέχει μόλις 2 λεπτά από την παραλία του «Ατσίγγανου», και προσφέρει καφέδες και snack για το χέρι και ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους , για να απολαύσετε εκεί στιγμές χαλάρωσης, πίνοντας μπύρα, ούζο ή τσίπουρο, συνοδευόμενα με εξαιρετικά πιάτα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το κατάστημά μας, περιβάλλεται από πράσινο, σε ένα χώρο όπου η ελληνική παράδοση συναντά πιο σύγχρονα στοιχεία . Ιδιαίτερος χώρος, που εναρμονίζεται με κάθε στιγμή της ζωής μας που κρύβει μία μοναδικότητα...

Από ένα καφέ ή ένα δροσερό παγωτό στο χέρι, μέχρι παγωμένη μπύρα, ουζάκι, τσίπουρο και εκλεκτά πιάτα να τα συνοδεύουν, όλα μαζί συνδέουν, τον ορισμό που δίνουμε εμείς στο "Relax", εκεί που αφήνουμε πίσω την καθημερινότητα, αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας και περνάμε υπέροχα... απλά με το να είμαστε χαλαροί!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...