Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κομμωτήριο με … ημίγυμνες κομμώτριες ανοίγει στην Πάτρα!

Κομμωτήριο με … ημίγυμνες κομμώτριες ανοίγει στην Πάτρα!
Πιο πολλά από όσα παίρνει ένας δημόσιος υπάλληλος και πολύ περισσότερα από τα χρήματα που σίγουρα παίρνει ένας εργαζόμενος σε ιδιωτική εταιρεία!

Πάθαμε πλάκα με τα όσα προσφέρει ο ιδιοκτήτης του νέου κομμωτηρίου στην Πάτρα σε όσες και όσους επιλεχθούν για την θέση του κομμωτή/κομμώτριας στο πιο hot κομμωτήριο της πόλης που έρχεται σύντομα για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο "παίρνουμε τις άκρες"!

Σύμφωνα με τις αγγελίες που δημοσιεύονται σε γνωστή εφημερίδα ο μισθός των πολύ όμορφων κοριτσιών αφού με αυτό το κριτίριο θα επιλεχθούν εκτός φυσικά από τις γνώσεις κομμωτικής, θα φτάνει ακόμα και τα 2000 ευρώ παρακαλώ.

Δύσκολη ή όχι αυτή η δουλειά ακριβοπληρώνεται!

Σύμφωνα με την αγγελία:

Ψάχνεις δουλειά και είσαι κομμώτρια; Τότε έλα σε εμάς για να εργαστείς στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας. Αμοιβή 1500 – 2000 ευρώ. Θα επιλέξουμε με βάση την εξωτερική εμφάνιση. Με πτυχίο κομμωτικής. Μόνο για άνδρες!


2.000€ o μισθός στο πιο "hot" κομμωτήριο της Πάτρας - Δείτε τις αγγελίες!


Στην ίδια εφημερίδα ωστόσο υπάρχει και η αγγελία που αφορά εμφανίσιμα αγόρια με γνώση γυναικείας κομμωτικής!

Όπως είχε επισημάνει ο ιδιοκτήτης στο patrasevents.gr σχετικά με το πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε μία τέτοια επένδυση,«Ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και είδαμε πως λειτουργούν τέτοιου είδους κομμωτήρια. Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο που αποφασίσαμε να φέρουμε στην Πάτρα.

Σε αυτήν την φάση βρισκόμαστε στο στάδιο των προετοιμασιών. Το κατάστημα αναμένεται να έχει ανοίξει μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων».


Nα θυμίσουμε πως αυτό το concept λειτουργεί σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται ουσιαστικά
 για ένα sexy strip κομμωτήριο στο οποίο ο πελάτης θα πηγαίνει να κουρεύεται και να φτιάχνει το μαλλί του, αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να «θαυμάζει» και αυτές ή αυτούς που τον κουρεύουν γιατί  θα τον περιποιούνται μόνο με τα εσώρουχα τους!


2.000€ o μισθός στο πιο "hot" κομμωτήριο της Πάτρας - Δείτε τις αγγελίες!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...