Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέντε πανέμορφα σκυλάκια ζητούν τη βοήθειά σας για να βρουν σπίτι (εικόνες)!

Πέντε πανέμορφα σκυλάκια ζητούν τη βοήθειά σας για να βρουν σπίτι (εικόνες)!
Η Λήδα χρειάζεται την βοήθειά μας για να βρει την παντοτινή της οικογένεια.
Βρέθηκε σε ένα αφιλόξενο χωριό της Μεσσηνίας. Μόλις είχε γεννήσει και δυστυχώς κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν τα μωρά της. Η γλυκιά Λήδα κινδύνευε από την ασιτία, τα αυτοκίνητα και τους κατοίκους του χωριού. Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο καθώς χρειαζόταν θεραπεία. Σύντομα θα είναι εντελώς καλά και θα πρέπει να βρει το παντοτινό της σπίτι. Είναι λιγότερο από 12 κιλά, πάρα πολύ ήσυχη, χαδιάρα, αγαπησιάρα, δεν λερώνει και δε κάνει ζημιές. Τα πάει πολύ καλά με άλλα σκυλιά και πεθαίνει για χάδια. Μόλις την δεις, δε μπορείς παρά να την αγαπήσεις. Αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί στην Αθήνα. Θα δοθεί σε οικογένεια που θα την θέλει πραγματικά με την προϋπόθεση στείρωσης και τοποθέτησης microchip και με συμβόλαιο υιοθεσίας.
 
 
Μουσουδάκια για ζούληγμα
 
 
4 υπεροχα μωράκια (τρία αρσενικά και ένα θηλυκό) ψάχνουν απεγνωσμένα για σπίτι. Τα μουσουδάκια είναι 3μιση μηνών, βρέθηκαν παρατημένα στον δρόμο, βρίσκονται σε ένα χωριό της Μεσσηνίας και κινδυνεύουν από τα αυτοκίνητα, το κρύο και τους αφιλόξενους κατοίκους που απειλούν με εξόντωση.
Παρακαλούμε βοηθήστε με μια κοινοποίηση για να μπορέσουμε να τους βρούμε μια οικογένεια που να τα θέλει πραγματικά. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας με την προϋπόθεση στείρωσης και τοποθέτησης microchip.
Μπορούν να έρθουν και Αθήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 6974557706.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...