Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προτάσεις για το Cineville: Interstellar, η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία!

Προτάσεις για το Cineville: Interstellar, η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία!
Υπάρχουν ταινίες για το σπίτι, ταινίες για το cinema και κάποιες λίγες όμως, που φτάνουν τα όρια της κινηματογραφικής εμπειρίας.
Το Interstellar είναι μια από αυτές!
 
Υπόθεση
Στο όχι τόσο μακρινό μέλλον η ανθρωπότητα δεν επενδύει πουθενά αλλού εκτός από τη γεωργία και την κτηνοτροφία και αυτό γιατί λείπει από όλους ένα από τα βασικά αγαθά η τροφή. Η γη αργοπεθαίνει και ο Cooper ένας πρώην πιλότος αναλαμβάνει μια ηρωική αποστολή μαζί με άλλους τρεις επιστήμονες της Nasa, την ανεύρεση ενός καινούργιου βιώσιμου πλανήτη σε ένα άλλο γαλαξία.
 
Σχόλια
Αντί για σχόλια θα σας πω τους λόγους που πρέπει να σηκωθείτε τώρα και να τρέξετε στο cinema.
1. Η εξαιρετική στα όρια της υποδειγματικής σκηνοθεσίας του Christopher Nolan (Inception, Batman trilogy, Memento) που μέσα σε λίγα λεπτά σε κάνει μέρος της ταινίας.
2. Η μουσική, εντάξει αν μιλάμε για τον απόλυτο πρωταγωνιστή της ταινίας μιλάμε για το soundtrack. Αδρεναλίνη, αγωνία, συγκίνηση, άγχος, κλειστοφοβία είναι μερικά από τα συναισθήματα που σου δημιουργεί.
3. Ο Matthew Mcconaughey σε ρεσιτάλ ερμηνείας (νομίζω ότι μια ακόμα υποψηφιότητα για Oscar και φέτος δε θα μου κάνει έκπληξη).
4. Τα μηνύματα της ταινίας είναι απανωτά και σπουδαία σε βάζουν σε σκέψεις κάθε δεκάλεπτο, σχεδόν σε κάθε σκηνή και ακόμα και να μην σου αρέσει ολόκληρη η ταινία (καλά δεν νομίζω) αποκλείεται να μην σου αρέσουν κομμάτια της.

Ο Christopher Nolan παίρνει το μυαλό σου και τα συναισθήματα σου, τα βάζει όλα στο μπλέντερ, τα ανακατεύει για περίπου τρεις ώρες και στο τέλος στα ρίχνει όλα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να φύγεις τουλάχιστον εντυπωσιασμένος από την αίθουσα.

Μιλάμε για μια συγκλονιστική κινηματογραφική εμπειρία!

Τρέξτε τώρα για την καλύτερη sci fi ταινία της χρονιάς με μια έντονη μυρωδιά από Oscar!

Καλή προβολή!
 
 
Ώρες προβολής: Από  6 Νοεμβρίου - 12 Νοεμβρίου στις 19.30 & 22.10.

Μιχάλης Σακελλαράκης ... ο κριτικός σας, από την Τρίπολη.- www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...