Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προτάσεις για το Cineville: Ο Δικαστής (The Judge)

Προτάσεις για το Cineville: Ο Δικαστής (The Judge)

Μετά από δυο πολυαγαπημένους φανταστικούς ήρωες (Sherlock Holmes & Iron Man) ο Robert Downey Jr επιστρέφει σε ένα διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά, το ρολό του δικηγόρου.


Υπόθεση
Μετά τον απρόσμενο θάνατο της μητέρας του ο Χανκ Παλμερ(Robert Downey Jr.) επιτυχημένος δικηγόρος, επιστρέφει στην οικογένεια του στην Ιντιάνα. Εκεί συναντά και πάλι τον μεγαλύτερο αδελφό του(τον οποίο είχε τραυματίσει χωρίς να το θέλει) τον μικρότερο ο όποιος έχει  προβλήματα κοινωνικοποίησης αλλά και την Σαμ τον εφηβικό του ερώτα.
Βέβαια εκτός από τον θάνατο της μητέρας του ο Χανκ θα αντιμετωπίσει και άλλον ένα "μικρό θάνατο" αυτό του πατερά του καθώς κατηγορείται για ένα φόνο σε μια υπόθεση που ο ίδιος είχε εκδικάσει και καταδικάσει ως....Δικαστής.
Ο Χανκ αν και δε μπορεί να δει ούτε στα μάτια τον πατέρα του και οι σχέσεις τους είναι το λιγότερο κακές αναλαμβάνει την υπεράσπιση του σε ένα ταξίδι προς τη συγχώρεση και τη λύτρωση.

Σχόλια
Ένα οικογενειακό δράμα εξελίσσεται μπροστά μας για περίπου δυόμιση ώρες με φόντο τη δικαστική υπόθεση, με δεύτερες ευκαιρίες, με όλων των ειδών τις σχέσεις φιλικές, αδελφικές, ερωτικές να δοκιμάζονται. Ένας εξαιρετικός Robert Downey που σηκώνει εύκολα λόγω του ταλέντου του, την ταινία στην πλάτη του. Η ταινία έχει μια νοσταλγία καθώς είναι σκηνοθετημένη με ένα πιο παλιό τρόπο και αρκετά στοιχεία θρίλερ.

Ένα οικογενειακό-κοινωνικό-δικαστικό δράμα που θα σάς κρατήσει πολύ καλή παρέα στις αίθουσες του κινηματογράφου!

Καλή Προβολή!

Από Πέμπτη 12 Νοεμβρίου έως Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 19:20
Μιχάλης Σακελλαράκης ... ο κριτικός σας, από την Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...