Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προτάσεις για το Cineville:Μια «τελευταία» νύχτα στο μουσείο!

Προτάσεις για το Cineville:Μια «τελευταία» νύχτα στο μουσείο!
Όταν η μαγεία η οποία «ξυπνάει» τα εκθέματα του μουσείου αρχίσει να εξασθενεί, ο Λάρι αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους, ενώνοντας αγαπημένους και νέους χαρακτήρες από όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι μέχρι τα άδυτα του Βρετανικού Μουσείου. Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωες μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;
 
Σχόλια
Το τρίτο μέρος της σειράς ταινιών «μια νύχτα στο μουσείο» με τον Ben Stillerγια άλλη μια φορά να κάνει αυτό που ξέρει καλά δείχνοντας και τις δυο πλευρές τους και την κωμική αλλά και την συναισθηματική σε διπλό ρόλο αυτή τη φορά.
Μια αρκετά καλή οικογενειακή ταινία που προσφέρει γέλιο, δράση και φαντασία ένας συνδυασμός που κερδίζει μικρούς και μεγάλους.
Πολύ καλοί στους ρόλους τους ο Sir Lancelot (Dan Stevens)από το Downton Abbey  όπου ζωντανεύει για πρώτη φορά  και η πληθωρική Rebel Wilson (Pitch perfect) ως φύλακας του Βρετανικού μουσείου η οποία μας κλείνει το μάτι για μια ακόμα ταινία με την ιδία όμως ως πρωταγωνίστρια.
Επίσης μια από τις τελευταιές εμφανίσεις του εξαιρετικού Robin Williams

Ένα πολύ ωραίο μήνυμα της ταινίας είναι πως τα εκθέματα πρέπει να βρίσκονται εκεί που γεννηθήκαν, εκεί που ανήκουν γιατί αλλιώς χάνεται η μαγεία τους και «πεθαίνουν». Όλα αυτά με φόντο το Βρετανικό μουσείο.Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ...

Μια ταινία που θα προσφέρει μια ευχάριστη οικογενειακή βραδιά στον κινηματογράφο.
Καλή προβολή.
Εως Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, στις 21.30.
Μιχάλης Σακελλαράκης ... ο κριτικός σας, από την Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...