Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα μείωση τελών για όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας!

Νέα μείωση τελών για όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας!
Νέες μειώσεις στο τέλος τερματισμού των φωνητικών κλήσεων από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς τα κινητά και τα σταθερά του δικτύου της WIND Ελλάς, ανακοίνωσε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.
Ειδικότερα, από την 1η Ιανουαρίου, μειώνεται το τέλος τερματισμού φωνητικών κλήσεων προς κινητά WIND από 1,189 ευρώ/λεπτό σε 1,103 ευρώ/λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
Αντίστοιχα, υπάρχει μείωση και στις κλήσεις προς το σταθερό δίκτυο της WIND, καθώς το σχετικό τέλος τερματισμού θα μειωθεί σε 0,0695 ευρώ/λεπτό από τα 0,0735 ευρώ/λεπτό.
Τα νέα μειωμένα τέλη τερματισμού προς το κινητό και σταθερό δίκτυο της WIND είναι χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Επίσης, νέα μείωση, από την 1η Ιανουαρίου 2015, των τιμών χονδρικής στα τέλη τερματισμού για κλήσεις από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς το δίκτυό της, ανακοίνωσε σήμερα η Vodafone.
Συγκεκριμένα, τα τέλη τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vodafone θα μειωθούν από 1,189 ευρώ/λεπτό σε 1,103 ευρώ/λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...