Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «Travel girl» από την Τρίπολη έφτασε μέχρι το … Μάτσου Πίτσου (εικόνες)!

Το «Travel girl» από την Τρίπολη έφτασε μέχρι το … Μάτσου Πίτσου (εικόνες)!

Τα ταξίδια και η γνωριμία με τη Λατινική Αμερική συνεχίζονται για το «travel girl» από την Τρίπολη! Σειρά έχει το Μάτσου Πίτσου μέσω μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία» μοιράζεται τις εμπειρίες της …
Διαβάστε…


«Σταθμός τραίνου Mάτσου Πίτσου: Είμαι εξουθενωμένη. Η έλλειψη οξυγόνου, λόγω υψομέτρου, με κάνει νευρική. Δεν αναπνέω φυσιολογικά και επηρεάζει τη διάθεση μου. Το Περού σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενα. Αλλά δεν θα ασχοληθώ με αυτό γιατί δεν μ’ αρέσει να μεταδίδω αρνητική ενέργεια. Το Μάτσου Πίτσου δικαιολογημένα θεωρείται από τα σύγχρονα θαύματα του κόσμου. Οι Ίνκας κατάφεραν να φτιάξουν ένα αξιοθαύμαστο μνημείο κρυμμένο στις Άνδεις παρ’ όλες τις δυσκολίες της συγκεκριμένης γης!!!

Ο Μικρός Πρίγκιπας έχει φτάσει στα τραίνα. Αυτή η εικόνα μού έρχεται ξανά και ξανά στο μυαλό. Ήταν σχεδόν τέσσερα χρόνια πριν όταν ξεκινήσαμε αυτή την παράσταση με την θεατρική ομάδα. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι αυτή η παράσταση θα μου άλλαζε τη ζωή. Όχι μόνο επειδή με έμαθε να είμαι ο εαυτός που αλλά γιατί αυτό το έργο άγγιξε την καρδιά μου.

Πάντα πίστευα πως ήμουν η αλεπού, μια αξημέρωτη ψυχή που ψάχνει ένα πρίγκιπα να την εξημερώσει. Αυτή τη φορά όμως, σε αυτό το ταξίδι, έχουν αλλάξει οι ρόλοι. Είμαι ο μικρός ταξιδιώτης που αφήνει πλανήτες ψάχνοντας.. Δεν ξέρω τι ψάχνω και δεν θα μάθω ποτέ γιατί τελικά ίσως να είναι και αυτό το νόημα για ανθρώπους σαν και μένα! Να ψάχνουν!!!

Τόσοι άνθρωποι τριγύρω μου. Κουρασμένοι, χαμογελαστοί, ικανοποιημένοι ή δυσαρεστημένοι... όλοι περιμένουν ένα τρένο, ένα τρένο που θα τους πάει σε άλλο σταθμό σε μια νέα αναζήτηση. Ένα τρένο που θα τους πάει παρακάτω να συνεχίσουν το ταξίδι.

Κάποιοι θα σταματήσουν, άλλοι θα γυρίσουν πίσω, κάποιοι θα πάρουν άλλο τρένο και θα συνεχίσουν έως ότου βρουν μια αλεπού να τους εξημερώσει και να θελήσουν να μείνουν ή να συνειδητοποιήσουν πως ό,τι αγάπησαν περισσότερο βρίσκεται απλά στην αρχή εκεί όπου ξεκίνησαν!!! Οι ράγες τρίζουν, το τραίνο κορνάρει ο σταθμάρχης μας φωνάζει... Πρέπει να φύγω...

Περισσότερα για τα ταξίδια του «travel girl», διαβάστε ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...