Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έτσι είναι η κόρη της Μενεγάκη- Το τυχερό παιδί - «θαύμα»!

Έτσι είναι η κόρη της Μενεγάκη- Το τυχερό παιδί - «θαύμα»!
Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα άστρα και τα συμβουλεύεται. Η αστρολόγος Βιργινία Λεούση αναλύει τον χάρτη της νεογέννητης κόρης της & εξηγεί τι να περιμένει.
Γεννήθηκε ένα γοητευτικό, σοβαρό και τυχερό παιδί, αφού από τον ωροσκόπο της στον Σκορπιό κερδίζει τη γοητεία και τη σοβαρότητα από τον Κρόνο στον πρώτο της οίκο.Η Ελένη Μενεγάκηθα μπορούσαμε να πούμε ότι γέννησε ένα παιδί «θαύμα», με την έννοια της ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Δε θα μπορούσε να γεννηθεί σε καταλληλότερη στιγμή. Έχει ένα γενέθλιο ωροσκόπιο απόλυτα συντονισμένο και... επιτυχημένο! Η αστρολόγος Βιργινία Λεούση φτιάχνει για το theTOC.gr τον γενέθλιο χάρτη της τρίτης κόρης της Ελένης και πρώτου παιδιού της με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο. Κάνει προβλέψεις για τη ζωή της δεσποινίδας Παντζοπούλου, εξηγεί την ψυχοσύνθεση της και τι πρέπει να περιμένει στους σημαντικότερους τομείς της ζωής της.

Η αστρολόγος Βιργινία Λεούση
Η αστρολόγος Βιργινία Λεούση
«Οι όψεις του γενέθλιου ωροσκοπίου της είναι πολύ τυχερές, ιδιαίτερα η όψη της Σελήνης που κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο της. Σε όλους τους τομείς της ζωής της θα πετυχαίνει τον στόχο της.
Η κόρη της Ελένης θα έχει υπερηφάνια και εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Με τον Κρόνο στον Τοξότη θα είναι επίμονη , ηθικό στοιχείο, τίμια, δημοφιλής, ανεξάρτητη. Είναι ένα άτομο που θα μπορούσε να ασχοληθεί επαγγελαμτικά με το να διδάσκει.
Η σχέση της με τον Υδροχόο πατέρα της, Μάκη Παντζόπουλο, θα είναι η σχέση με την απόλυτη χημεία», λέει η Βιργινία Λεούση στο theTOC.gr
 
Ο χαρακτήρας και οι τάσεις της ζωής της κόρης της Ελένης
*Ο Δίας και ο Κρόνος της κάνουν δυνατές όψεις και της δίνουν εύνοια, που σημαίνει ότι μπορεί να πετυχαίνει όποιο στόχο βάλει. Το Μεσουράνημα της βρίσκεται στον Λέοντα, κάτι που δείχνει ότι προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, αλλά θα είναι το παιδί που θα αξιοποιήσει ο,τι βρει από τους δικούς της.

*Με τον Πλούτωνα στον δεύτερο οίκο της έχει εύνοια στα οικονομικά και γενικά σε κληρονομικά θέματα, τα οποία και θα αντιμετωπίζει με σοβαρότητα.

*Ο ήλιος στον Κριό στον 5ο οίκο, δείχνει ότι θα είναι μία γυναίκα που θα ζήσει αιφνίδιους έρωτες, όπως και θα μπορεί να εξασφαλίζει κέρδη από τυχερά παιχνίδια και καταστάσεις που έχουν ρίσκο. Πρέπει όμως, να προσέξει πότε ρισκάρει.

*Ο Δίας κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο της. Αυτή είναι μία σπουδαία όψη, που δείχνει ότι θα έχει μία καλή σχέση με τους γονείς της, όπως και ότι η ίδια θα δημιουργήσει μία πολύ καλή οικογένεια.

*Ο Δίας της είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη, που σημαίνει ότι γενικότερα θα έχει εύνοια στις σχέσεις της με γυναίκες και θα έχει μία πολύ καλή σχέση με τη μάνα της.

*Ο Κρόνος της, κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη και τον Ήλιο της , που σημαίνει ότι είναι ένα εύστροφο άτομο και παράλληλα κτητικό. Την κτητικότητα , αλλά και τη σοβαρότητα που θα έχει τη δείχνει και ο Άρης της που είναι σε αντίθεση με τον ωροσκόπο της.

*Η Σελήνη στον Λέοντα δείχνει ότι θα της αρέσει η διασκέδαση και ο Ερμής στους Ιχθείς δείχνει άτομο που συνδυάζει δύναμη, φαντασία και διαίσθηση.

*Έχει τον Άρη στον Κριό, δηλαδή στη θέση του, που δείχνει ότι είναι πολύ δυναμική, δραστήρια και αποφασιστική. Θα την έλκουν συναισθηματικά, ενδιαφέροντες και ονειροπόλοι άνθρωποι, με κάποιες τάσεις επιπολαιότητας.

*Με τον Δία στον Λέοντα και τις εκπληκτικές όψεις που έχει σημαίνει ότι θα έχει πάντα χρήματα.

Ο προσωπικός άγγελος της
Η Βιργινία Λεούση μελετώντας ολοκληρωμένα το προφίλ της κόρης της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρεται και στον άγγελο της νεογέννητης.
«Ο προσωπικός άγγελος της είναι ο ΓΕΛΙΗΛ και για όσους έχουν γεννηθεί 29 Μαρτίου.
Είναι το ευσπλαχνικό πρόσωπο του Θεού που βοηθά το άτομο να αγαπά και να γίνεται σοφότερο. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτή τη μέρα είναι περήφανα, έμπιστα και μεγαλόψυχα.
«Ευσπλαχνικέ Γελιήλ,
Εσύ που φέρνεις την αγάπη, τη σοφία και την παγκόσμια ειρήνη, εμφύσησε μέσα μου την αλήθεια, τη χαρά και τη συγχώρεση, τον ενθουσιασμό και τη γαλήνη.
Κάνε με να βρω τον πραγματικό μου εαυτό.
Βοήθησέ με να αγαπώ κάθε δημιουργία του Κυρίου και να δέχομαι κάθε πλάσμα του ως κομμάτι της παγκόσμιας ισορροπίας.
Θέλω να λειτουργώ με την καρδιά και όχι με τη σκέψη.
Με τη σοφία και όχι με την κρίση.
Με το συναίσθημα και όχι με τη λογική.
Αληθινή σοφία είναι μόνο η αγάπη και αληθινή αγάπη η παραίτηση από τον εγωισμό.
Κάνε με να λάμπω σα διαμάντι και να είμαι από όλους τιμημένος.
Βοήθησέ με στο έργο μου για την ειρήνη του κόσμου.
Αμήν».

Ημέρες προσευχής: 22/3, 4/6, 19/8, 31/10.
Μπορείς να προσεύχεσαι στον άγγελό σου όποτε θέλεις ανάβοντας του ένα κερί, για να ζητήσεις, ευημερία, οικονομική άνοδο, καλοτυχία, ακόμα και για συναισθηματικά θέματα.
Τις παραπάνω μέρες που ο άγγελός σου κατεβαίνει στη γη, εκτός από την προσευχή να του ανάβεις ένα άσπρο κερί».

Η αριθμολογία για το μωρό
Ο αριθμός του πεπρωμένου της κόρης της Ελένης Μενεγάκη είναι το «4». Οι άνθρωποι που έχουν αυτό τον αριθμό πεπρωμένου είναι τίμιοι, πιστοί, ευθείς, λογικοί και γενικότερα είστε οι άνθρωποι πάνω στον οποίους μπορεί κάποιος να βασίζεται. Δε γελάνε εύκολα, γιατί βλέπουν τη ζωή και τα πράγματα σοβαρά. Φροντίζουν για τις υποχρεώσεις τους και δεν τις ξεχνούν εύκολα. 

Πιστεύουν στις παραδόσεις και αγαπούν την οικογένειά τους. Τις νεωτεριστικές ιδέες τις δέχονται, αφού πρώτα τις μελετήσουν με πολύ μεγάλη προσοχή. 
Στην δουλειά εφαρμόζουν τη μεθοδικότητα και τον προγραμματισμό. 

Τα σύμβολα που ταιριάζουν σε αυτόν αριθμό πεπρωμένου, είναι ο Ερμής και το τετράγωνο. Τα πάνε καλά με τους 1, 2, 3, 7 και 8, ενώ σε επίπεδο παρέας ταιριάζουν και με τους 5 και 6. 
Ευνοϊκές ημέρες είναι οι 4, 13, 22 και 31 κάθε μηνός.
http://www.thetoc.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...