Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τι-tv-σματα - Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ (vd)

Τι-tv-σματα - Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ (vd)
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα η οποία εξαφανίσθηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Ομόνοια.
Η Άννυ έχει καστανά μαλλιά και μάτια και κατάγεται από τη Βουλγαρία. Την εξαφάνισή της κατήγγειλε η Βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει πει στις Αρχές, η μητέρα άφησε την Άννυ σε μία φίλη της, για να ταξιδέψει στη Βουλγαρία, για λίγες ημέρες και όταν επέστρεψε η φίλη της ισχυρίστηκε ότι το παιδί χάθηκε, όταν το έβγαλε βόλτα.
Ανατροπή όμως φαίνεται να παίρνει η υπόθεση, μιας και συμφώνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της, Σταύρος Γεωργίου, στην εκπομπή «Μια» και στην Τατιάνα Στεφανίδου το παιδί τελικά πριν χαθεί το είχε ο ίδιος του ο βιολογικός πατέρας.
«Το παιδί άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και βγήκε έξω μαζί με το σκυλάκι της, το σκυλάκι βρέθηκε, το παιδί όχι», είπε αρχικά.
Σε ερώτηση που τού έκανε η παρουσιάστρια "γιατί η πελάτισσα του και μητέρα του παιδιού είπε ψέματα", η απάντηση του ήταν «δεν το αντιλαμβάνεστε;», υπονοώντας πως ήθελε να καλύψει το σύντροφό της.
Δείτε το απόσπασμα.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...