Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «χαμογελαστό πρόσωπο» του Voice με καταγωγή από την Γορτυνία! (vd)

Το «χαμογελαστό πρόσωπο» του Voice με καταγωγή από την Γορτυνία! (vd)

Η Δέσποινα Βανδή τον έχει χαρακτηρίσει «The face» εξαιτίας του συνεχώς χαμογελαστού προσώπου του

Θα καταφέρει όμως να γίνει και ο νικητής του «The Voice»;



Μιλάμε για έναν από τους οκτώ φιναλίστ που θα διαγωνιστούν στον ημιτελικό της επόμενης Κυριακής τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Με καταγωγή από το Βελημάχι Γορτυνίας και με Αρκαδικό αέρα κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού από την πρώτη στιγμή αλλά και μια θέση στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Με την δυνατή μπάσα φωνή του μεγαλύτερη από την ηλικία του και την εξαιρετική χρήση της Ελληνικής γλώσσας ο Κωνσταντίνος έχει στρέψει όλα τα φώτα επάνω του.

Σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα δήλωσε

 

«Πάντα διάβαζα. Μάλλον με παρακίνησαν τα μεγαλύτερά μου αδέλφια»

«Πριν από δυο-τρία χρόνια βρήκα μια παλιά ξεχαρβαλωμένη κιθάρα, αγόρασα χορδές, ξεκίνησα να την γρατζουνάω, έψαξα στο ίντερνετ ότι έχει σχέση με τη μουσική και κάπως έτσι αυτό το πράγμα εξελίχθηκε. Λόγω του επαναστατικού της ηλικίας μου στην αρχή δεν ήθελα να λάβω μέρος στο παιχνίδι. Μετά όμως κατάλαβα ότι όλο αυτό δεν γίνεται για το θεαθήναι. Αντιλήφθηκα πως οι άνθρωποι δουλεύουν και πίσω από τις κάμερες, στηρίζοντας μας ουσιαστικά-τόσο το κανάλι όσο και οιcoaches πέρα από όσα δείχνει ητηλεόραση. Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Επίσης θεωρώ ωφέλιμο το γεγονός ότι μπορώ να προωθήσω τη δουλειά μου σε ένα ευρύτερο κοινό. Θεωρώ πως είμαι ερμηνευτής κατά κύριο λόγο. Και γι ‘ αυτό λειτουργώ πιο συναισθηματικά. Το τραγουδιστικό –τεχνικό κομμάτι προσπαθώ να το βελτιώνω μέρα με τη μέρα. Υπάρχουν κάποιοι μέσα στο παιχνίδι που με ονομάζουν «μικρό» δεν θεωρώ πως διαχωρίζομαι λόγω ηλικίας. Πιστεύω ότι η αντιμετώπιση της παραγωγής αλλά και των coaches είναι ίδια προς όλους. Και έτσι πρέπει να ναι».

Με αγωνία περιμένουμε λοιπόν το live της Κυριακής για να δούμε εάν καταφέρει να περάσει στον τελικό του Voice.

Καλή Επιτυχία.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» σας παρουσιάζει μερικές από τις ερμηνείες του μέχρι σήμερα

Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...