Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Κώστας Αγέρης μιλά αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία» λίγο πριν το τελικό του Voice! (vd)

Ο Κώστας Αγέρης μιλά αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία» λίγο πριν το τελικό του Voice! (vd)
Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν το μεγάλο τελικό του Voice, ένας από τους τέσσερις φιναλίστ, μιλά αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία».
Συγκεντρώνοντας το 60% του coach του Αντώνη Ρέμου αλλά και το 60% του κοινού στον ημιτελικό, πέρασε με άνεση στον μεγάλο τελικό και διεκδικεί τον τίτλο του νικητή.
Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη σκηνή του παιχνιδιού με τον Κεμεντζέ στο χέρι ξεσήκωσε κοινό και κριτές και με κάθε εμφάνιση του φέρνει την παράδοση στο "σήμερα".
Μιλάμε φυσικά για τον Κώστα Αγέρη!
 
Ερώτηση 1η: Πάμε λίγο στις blind auditions και στην πρώτη φορά που ανέβηκες στην σκηνή του Voice. Πως ένιωσες εκείνα τα δευτερόλεπτα που υπάρχει απόλυτη ησυχία, οι καρέκλες των coaches είναι γυρισμένες και περιμένεις να αρχίσει η μουσική;
Κώστας: Δεν έχω ξανά νιώσει περισσότερο άγχος, ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό, τελικά χαίρομαι που κατάφερα την ώρα που τραγουδούσα να ταξιδέψω στις χαμένες πατρίδες και μαζί μου να πάρω και τους 4 coach κάνοντας τους να πατήσουν το κουμπί.

 

 
Ερώτηση 2η: Στο φετινό Voice υπάρχει έντονο το στοιχείο της Ελληνικής μουσικής και της παράδοσης. Είσαι ένας από τους πιο δυνατούς εκπροσώπους της στο παιχνίδι. Πως αισθάνεσαι γιαυτό;
Κώστας: Χαίρομαι πολύ που φέτος ακούσαμε πολλά είδη μουσικής και που δόθηκε η ευκαιρία να ακουστούν παραδοσιακά τραγούδια. Είμαστε στο Ελληνικό Voice κι έτσι έπρεπε να γίνει.

 

 
Ερώτηση 3η: Πες μου λίγο για τη συνεργασία σου με τον coach σου (Αντώνη Ρέμο) και πόσο σε έχει βοηθήσει η συνεργασία μαζί του;
Κώστας: Ο Αντώνης Ρέμος είναι πολύ απαιτητικός, μού αρέσει αυτό γιατί και εγώ είμαι τελειομανής, μάλιστα την Κυριακή θα τραγουδήσουμε μαζί στη σκηνή και προσπαθώ να ακούω προσεκτικά ό,τι μου λέει έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
 
Ερώτηση 4η: Η φετινή νικήτρια του Voice εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision. Εσύ θα το σκεφτόσουν ποτέ;
Κώστας: Θα το έκανα εάν το τραγούδι ταίριαζε στην φωνή μου.
 
Ερώτηση 5η: Είσαι μια ανάσα πριν τον τελικό, έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Μετά το VOICE, ποια είναι τα μουσικά βήματα που θέλεις να ακολουθήσεις; Ποια «μουσικά» σκαλιά θα ήθελες να κτίσεις;
Κώστας: Θα ήθελα να φτιάξω τον πρώτο μου λαϊκό ολοκληρωμένο δίσκο, με παραδοσιακά στοιχειά και να αποκτήσω δική μου ορχήστρα, έτσι ώστε να μπορώ να παρουσιάζω το αποτέλεσμα που θέλω.
 
Στον τελικό μεταξύ άλλων ο Κώστας Αγέρης θα τραγουδήσει ντουέτο με τον coach του Αντώνη Ρέμο.
Κλείνοντας, να τού ευχηθώ καλή επιτυχία κι όλα τα όνειρα του να γίνουν πραγματικότητα.
Μιχάλης Σακελλαράκης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...