Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέθανε ο πρώην παίκτης ριάλιτι Γιάννης Βάκρινος..

Πέθανε ο πρώην παίκτης ριάλιτι Γιάννης Βάκρινος..

O Γιάννης Βάκρινος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του. Έδωσε 20 μέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς υπέστησαν τραύματα ζωτικά του όργανα όμως τελικά δεν τα κατάφερε.
Ο πρώην παίκτης του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Φάρμα» και επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του. Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών αγοριών, του Σταμάτη, του Θανάση και του Αλέξανδρου.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 5.30 μ.μ. στην Αγ. Αννα στο Συνοικισμό Αιγίου.
Ποιός ήταν ο Γιάννης Βάκρινος
Ο 55χρονος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2003 μέσα από τη συμμετοχή του στο reality «Φάρμα», που προβαλλόταν από το Mega, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οταν αποχώρησε από το παιχνίδι και αφού έδωσε αρκετές συνεντεύξεις, επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αίγιο, και ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις του. Είχε καταστήματα αναψυχής στο Αίγιο και στο Διακοπτό, και ήταν ιδιοκτήτης του "Κουρσάρου" που είναι γνωστό καλοκαιρινό στέκι στο Διακοπτό.Το 2006, ήρθε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα. 
Ο 22χρονος είχε βρεθεί νεκρός στις 30 Ιουλίου του 2006 στις γραμμές του τρένου. Την τελευταία φορά που είχε θεαθεί ζωντανός ήταν στο beach bar του Αιγιώτη επιχειρηματία.Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Ο Γιάννης Βάκρινος, ο γιος του Θανάσης και ο μπάρμαν του καταστήματος κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Οι δύο τελευταίοι λίγους μήνες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο επιχειρηματίας παρέμεινε στη φυλακή για περισσότερο από δύο χρόνια αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος το 2008. 
Στη δίκη που έγινε ευχαρίστησε τους τακτικούς δικαστές και τους ενόρκους του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας οι οποίοι τον αθώωσαν. Μόλις ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε την ετυμηγορία, στην αίθουσα οι συγγενείς τους ξέσπασαν σε λυγμούς. Εκτοτε επέστρεψε στο Αίγιο και ασχολήθηκε με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

ΠΗΓΗ http://www.tlife.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...