Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντί για ευχές, χρειάζεσαι Πίστη!

Αντί για ευχές, χρειάζεσαι Πίστη!

Ο Κωνσταντίνος Ζερβός, Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity, μας προτρέπει να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Αντί για ευχές λοιπόν, χρειάζεσαι Πίστη! Πίστη σε σένα, στις δυνάμεις σου, στις ικανότητες σου, στα χαρίσματά σου, στα συναισθήματά σου, στα όνειρά σου, στη διαφορετικότητά σου, στη μοναδικότητά σου. Πίστη σε όλα αυτά που είσαι, σε όλα αυτά που θέλεις, σε όλα αυτά που μπορείς ... γιατί μπορείς, αρκεί να το θες! Δες τα προβλήματα ως προκλήσεις και ευκαιρία για αλλαγή και πρόοδο. Βάλε στόχους, εφικτούς και ρεαλιστικούς, αλλά η πραγμάτωση τους δεν είναι αυτοσκοπός. Γιατί σημασία έχει το ταξίδι, η πορεία προς το στόχο. Έχεις πολύ χρόνο, όχι όμως για χάσιμο. Να, η ευκαιρία ..

να γίνεις παρατηρητής σε όλα αυτά που γίνονται έξω και γύρω από εσένα, αλλά και σε όλα αυτά που αφορούν εσένα. Μόνο με συνείδηση και επίγνωση θα πραγματώσεις την αλλαγή. Σκέψου έξω από τα καθιερωμένα, αφού αυτό επιτάσσει η εποχή. Ξεβολέψου, είναι για το καλό σου. Και αφού δεν μπορείς να προγραμματίσεις το αύριο, ζήσε το τώρα! Γιατί αυτό τελικά αξίζει, το τώρα, η στιγμή ... Η ευχή λοιπόν είναι να είσαι ο αληθινός εαυτό σου, κάθε ώρα και στιγμή της ζωής σου.

Μάθε περισσότερα και επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Ζερβό στοwww.nutritiontreatment.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...