Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Harlem Shake:Η νέα μόδα και στην Ελλάδα...

Harlem Shake:Η νέα μόδα και στην Ελλάδα...

Σε όλο τον κόσμο το μουσικό κομμάτι Harlem Shake τα σπάει... Τώρα και στην Ελλάδα μαθητές και νέοι ακόμα και οι μεγάλοι, χορεύουν ξέφρενα.

Ti είναι το Harlem Shake;

Το Harlem Shake είναι ένα internet meme που έγινε δημοφιλές στο YouTube, τον Φεβρουάριο του 2013. Το meme είναι υπό την μορφή ενός βίντεο που ξεκίνησε να αντιγράφεται από πολλούς ανθρώπους ακολουθώντας μία παρόμοια ιδέα.



Η μορφή του meme ξεκίνησε από ένα βίντεο που έγινε upload στο YouTube στις 2 Φεβρουαρίου από τους (The) Sunny Coast Skate (TSCS), πέντε εφήβους από το Queensland, της Αυστραλίας. Το βίντεο των εφήβων, ήταν ένα follow-up σε ένα βίντεο στο YouTube ενός κωμικού vlogger, που ονομάζεται Filthy Frank και περιλαμβάνει πολλά άτομα με αστείες στολές που χορεύουν με το τραγούδι "Harlem Shake" του καλλιτέχνη ηλεκτρονικής μουσικής, Baauer.

Η Ιδέα..

Τα βίντεο κυμαίνονται μεταξύ 30-40 δευτερολέπτων και περιλαμβάνουν ένα απόσπασμα από το τραγούδι "Harlem Shake" του καλλιτέχνη ηλεκτρονικής μουσικής Baauer. Συνήθως, το βίντεο ξεκινάει με ένα άτομο που χορεύει μόνο του για 15 δευτερόλεπτα (συνηθως φορώντας κράνος, ή κάτι σχετικό), που περιβάλλεται από άλλα άτομα που δεν δίνουν σημασία ή έχουν άγνοια επ'αυτού. Όταν "μπαίνει" το σημείο του μπάσου, στο βίντεο εμφανίζεται ξαφνικά ένα πλήθος που κάνει έναν τρελό σπασμωδικό χορό για τα επόμενα λίγα δευτερόλεπτα. Το χορευτικό ύφος δεν έχει καμία σχέση με τον αυθεντικό χορό Harlem Shake. Επιπλέον, κατά το δεύτερο μισό μέρος του βίντεο, οι άνθρωποι συνήθως φορούν είτε ελάχιστα ρούχα είτε τρελές στολές και καποιές φορές επικρατούν και περίεργες στάσεις του σώματος (κατακόρυφα κτλ.).

 

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ελληνικά site για την νέα μόδα χορού που λέγεταί Harlem Shake είναι το www.koloterrorita.gr

Εκεί μπορείτε να δείτε βίντεό από ελληνικές παρεές φίλων να χορευούν Harlem Shake, όπως να ανεβάσετε και εσείς το δικό σας βίντεο με 3 απλά βήματα!Καλή σας επιτυχία και καλή σας διασκέδαση!!!!!!!

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...