Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τηλεόραση | Οι 3 καλύτερες νέες ελληνικές σειρές που ξεκινούν το Σεπτέμβριο!

Τηλεόραση | Οι 3 καλύτερες νέες ελληνικές σειρές που ξεκινούν το Σεπτέμβριο!

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφουν (επιτέλους) σε νέες παραγωγές οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να μας ιντριγκάρουν.

 

Οι συμφωνίες έκλεισαν, τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί και κάποια από τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους παραγωγούς, τους σκηνοθέτες και τους πρωταγωνιστές… να μην καταλαβαίνουν καλοκαίρι.

Εμείς από τη μεριά μας μόνο να χαρούμε μπορούμε για τα τηλεοπτικά αυτά νέα, μιας και μιλάμε για σειρές που όχι απλά έλειπαν από την τηλεόραση, μα η ένταξή τους στο νέο πρόγραμμα των καναλιών κρινόταν απαραίτητη.

Τόσο λόγω συντελεστών όσο και σεναρίου.

Ιδού λοιπόν τα τρία «διαμαντάκια» που ξεχώρισαν πριν καν την πρεμιέρα και που ετοιμάζονται να μας χαρίσουν έναν απολαυστικό χειμώνα.

Ου Φονεύσεις

Epsilon TV

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με οτιδήποτε άλλο πέρα από τη μεγάλη επιστροφή του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Έρχονται! Οι 3 καλύτερες νέες ελληνικές σειρές που ξεκινούν από Σεπτέμβρη

Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών, ύστερα από τρία χρόνια τηλεοπτικής απουσίας επιστρέφει –κυριολεκτικά- στον τόπο του εγκλήματος έχοντας καταφέρει να βρει την τηλεοπτική στέγη που θα υποστηρίξει τη νέα υπερπαραγωγή που ετοιμάζει.

Τίτλος της; «Ου Φονεύσεις».

Μη ξεφεύγοντας από την επιτυχημένη συνταγή των αυτοτελών επεισοδίων που πραγματεύονται ιστορίες εγκλημάτων που συγκλόνισαν την Ελλάδα, ο master του τρόμου ετοιμάζει τη συνέχεια της «10ης Εντολής», κάτι που προδίδει και ο τίτλος της.

«Ου Φονεύσεις», λοιπόν. Ή αλλιώς… 6η Εντολή σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σακαλή.

Οι πρώτες λήψεις έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα social media του σκηνοθέτη, με τη συνταγή να θεωρείται δεδομένο πως θα πετύχει.

Έρχονται! Οι 3 καλύτερες νέες ελληνικές σειρές που ξεκινούν από Σεπτέμβρη

Όπως ο ίδιος ο Κοκκινόπουλος μοιράστηκε με το κοινό, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρεθούν ξανά ηχηρά ονόματα των παλαιότερων σειρών του όπως η Ιωάννα Παππά, η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Λένα Παπαληγούρα, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ιζαμπέλα Κογεβίνα, η Ηλιάνα Μαυρομάτη και πολλοί ακόμα.

Μετά την «Ανατομία ενός Εγκλήματος», τον «Κόκκινο Κύκλο», τη «10η Εντολή» και τον «3ο Νόμο», σειρά έχει το «Ου Φονεύσεις», μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

Πώς να μην είσαι σίγουρος ότι θα είναι ό,τι καλύτερο θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν στη μικρή οθόνη;

Η Ταβέρνα του Πέπε / Πέτα τη Φριτέζα

ΑΝΤ1

Αλλάζουμε κλίμα και ανοίγουμε το κεφάλαιο «κωμωδία». Και μάλιστα με ένα πρόσωπο στον πρωταγωνιστικό ρόλο που μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιάννη Μπέζο ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Η Ταβέρνα του Πέπε» ή Πέτα τη Φριτέζα, η οποία είναι βασισμένη στο ισπανικό σίριαλ «Chiringuito de Pepe».

Την παραγωγή έχει εξασφαλίσει ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος ήταν κι εκείνος που έκανε την πρόταση στον ηθοποιό.

Έρχονται! Οι 3 καλύτερες νέες ελληνικές σειρές που ξεκινούν από Σεπτέμβρη

Το σενάριο θέλει τον Μπέζο σε ρόλο ιδιοκτήτη παραθαλάσσιας ταβέρνας του οποίου οι δουλειές δεν πάνε καθόλου καλά. Έτσι, την κατάσταση στα χέρια του παίρνει ο γιος του, διάσημος σεφ, ο οποίος επιστρέφει κοντά του για να τον βοηθήσει να σώσουν την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Στην τηλεοπτική αυτή ψαροταβέρνα θα δούμε και τον Φάνη Μουρατίδη, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του γιου του πρωταγωνιστή.

Αναμένουμε το νέο «χτύπημα» του πιο απολαυστικού κωμικού ηθοποιού της ελληνικής τηλεόρασης.

Ελεύθερη Σχέση

Epsilon TV

Ακόμα μία παραγωγή στην οποία επενδύει το Epsilon. Μία σειρά που σκηνοθετικά, θα φέρει την υπογραφή του Βασίλη Θωμόπουλου, ο οποίος μετά τα «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», αλλάζει τηλεοπτικό στέκι και ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.

Έρχονται! Οι 3 καλύτερες νέες ελληνικές σειρές που ξεκινούν από Σεπτέμβρη

Το νέο του σήριαλ θα φέρει τον τίτλο «Ελεύθερη Σχέση» και θα αποτελεί διασκευή της χιλιανής παραγωγής «Chipe Libre» σε σενάριο Γιώργου Φειδά.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Μάριο Αθανασίου, με την παραγωγή αυτή να εξασφαλίζει στη Δήμητρα τον πρώτο της κωμικό ρόλο μετά το θρυλικό «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

Οι δυο τους θα υποδυθούν ένα παντρεμένο ζευγάρι με προβλήματα στον γάμο του, το οποίο αποφασίζει να ζήσει χωριστά για 90 ημέρες προκειμένου να πειραματιστεί με τη νέα πραγματικότητα και να λάβει οριστικές αποφάσεις για τη σχέση του.

Λέτε να ξαναζήσουμε το αμίμητο «Αχ κύριε Μάνο!» στη νέα του version;

https://dailymedia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...