Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Αρκάδα Γιάννη Μπέζου θα γυριστεί στη γειτονική Μεσσηνία!

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Αρκάδα Γιάννη Μπέζου θα γυριστεί στη γειτονική Μεσσηνία!

Μετά την «Κλινική Περίπτωση» του Mega με πρωταγωνιστή τον Αρκάδα Γιάννη Μπέζο (από το Κεραστάρι), τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην πανέμορφη Καρδαμύλη, ο ηθοποιός ετοιμάζει ξανά βαλίτσες για Μεσσηνία.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real», τα γυρίσματα της πολυαναναμενόμενης σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα» θα πραγματοποιηθούν σε ειδυλλιακή τοποθεσία της Μεσσηνίας, σε κάποιο παραθαλάσσιο χωριό.

Λόγω της τουριστικής περιόδου και του γεγονότος πως τα μεσσηνιακά χωριά «βουλιάζουν» από κόσμο κάθε καλοκαίρι, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο με πιθανό σενάριο η παραγωγή να έχει εξασφαλίσει την παραχώρηση κάποιου από τα γραφικά ταβερνάκια που πρωτοστατούν εκεί. Το τηλεοπτικό χωριό θα ονομάζεται «Φτασμένο».

Βάσει σεναρίου, ο Γιάννης Μπέζος θα μας χαρίσει στιγμές γέλιου στον ρόλο του ταβερνιάρη Ανδρέα Μπασκιά.

Πρόκειται για έναν ξεροκέφαλο αλλά καλόψυχο επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Λαγουδέρα», ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και το μαγαζί του κινδυνεύει να κλείσει.

Τότε, εμφανίζεται ο γιος του -διεθνούς φήμες δύστροπος σεφ-  ο οποίος μόλις έχει μάθει ότι ο άνδρας που τον μεγάλωσε δεν ήταν ο πραγματικός του πατέρας, δεν του αποκαλύπτει, όμως, την αλήθεια. Και το όνομα αυτού, Κίμωνας Ορλώφ. Τον ρόλο του αναλαμβάνει ο Φάνης Μουρατίδης.

Άραγε ποιο χωριό έχουν επιλέξει;

https://dailymedia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...