Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σχέση: Η δύναμη της αγκαλιάς

Σχέση: Η δύναμη της αγκαλιάς

Είτε οικογενειακή, είτε ερωτική, είτε φιλική είναι μια σχέση η αγκαλιά είναι πάντα δυνατή και με ανεκτίμητη αξία γιατί με αυτόν τον τρόπο εκφράζουμε την αγάπη μας προς ένα πολύ αγαπημένο μας πρόσωπο.

Έχουμε ανάγκη τόσο να μας αγκαλιάζουν, όσο και να..

αγκαλιάζουμε, καθώς η πράξη και η σημασία της αγκαλιάς είναι πολύ σπουδαία, από τη στιγμή που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα.

Επίσης, εκτός από τη αγάπη που νιώθουμε και εκφράζουμε, αισθανόμαστε ασφάλεια, εμπιστοσύνη και μάλιστα, στη ερωτική αγκαλιά είναι φυσικό να αισθανθούμε και πάθος. Μια δυνατή αγκαλιά απαλύνει το πόνο μας, μας κάνει να ξεχνιόμαστε και παράλληλα μας γεμίζει με δύναμη και θάρρος.

Αναλογιστείτε πόσες φορές έχετε αγκαλιάσει ανθρώπους από το κοντινό σας περιβάλλον, γονείς, παιδιά, φίλους, τον αγαπημένο σας, τον σύζυγό σας, τους φίλους σας, τη κολλητή σας φίλη και σκεφτείτε ακόμη πως νιώθετε τη στιγμή αυτή που χαρίζετε σε κάποιον απλόχερα την αγκαλιά σας και αντίστοιχα σας όταν παίρνουν και εσάς αγκαλιά. Δεν έχει τύχε να πείτε: «Πάρε με αγκαλιά», ή «Έλα να σε πάρω αγκαλίτσα» ή «Περίμενα πως και πώς να σε κρατήσω αγκαλιά».

Η αγκαλιά επομένως έχει πολύ μεγάλη δύναμη και μας θυμίζει κάθε στιγμή, πόσο ανάγκη έχουμε να εκδηλωνόμαστε και να εκφράζουμε την αγάπη μας καθημερινά στους ανθρώπους που αγαπάμε. Είναι τόσο όμορφη η κίνηση της αγκαλιάς γιατί εσωκλείουμε έναν δικό μας άνθρωπο μέσα στα χέρια μας, τον περιβάλλουμε με αγάπη και παράλληλα τον προστατευτούμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

 

 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...