Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός on air με Λαφαζάνη-Μπογδάνο για τους «πουλημένους» στην Αριστερά (vd)

Χαμός on air με Λαφαζάνη-Μπογδάνο για τους «πουλημένους» στην Αριστερά (vd)
Ένταση που οδήγησε στην αποχώρηση από το πάνελ του Παναγιώτη Λαφαζάνη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της εκπομπής Brainstorming του Action 24 όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για «πουλημένους» στην αριστερά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε την τοποθέτηση ότι «η αριστερά πεθαίνει γιατί τη σκοτώνει ο Αλέξης Τσιπρας. Δεν θα υπάρξει μέτωπο στην Αριστερά γιατί ένας χώρος που έχει τίμια ιδεολογικά χαρακτηριστικά συναποτελείται από εγωιστές, αυταοανφορικούς και πουλημένους, σε ορισμένες περιπτώσεις, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί μεσα».
 
Η φράση αυτή προκάλεσε την «έκρηξη» του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί γιατί «δεν δέχομαι αυτούς τους χαρακτηρισμούς».

«Δεν υπάρχουν πουλημένοι στην ελληνική αριστερά; Κυβερνάνε οι μσιοί αυτή τη στιγμή. Δεν έχει να κάνει με εσάς» εξήγησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να μην δέχεται τη διευκρίνιση και να επιμένει: «Οι πουλημένοι δεν είναι εδώ, είναι αλλού».
 
Παρά την παρέμβαση και των παρουσιαστών της εκπομπής που είπαν στον κ. Λαφαζάνη «τι σχέση έχει με εσάς; Δεν λέει σε εσάς», ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποχώρησε οριστικά από το στούντιο.

Δείτε το βίντεο:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...