Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εσείς ξέρατε, ότι μπορείτε να στείλετε sms στην Ελληνική Αστυνομία;

Εσείς ξέρατε, ότι μπορείτε να στείλετε sms στην Ελληνική Αστυνομία;

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν και να ενημερώνουν την Αστυνομία για οτιδήποτε περίεργο ή ύποπτο παρατηρούν μέσω sms. Μέσω του δωρεάν sms στο 100 οι πολίτες μπορούν να ενημερώσουν την αστυνομία για οτιδήποτε τους απασχολεί ή τους συμβαίνει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής τους, ενώ για άμεση αστυνομική επέμβαση μπορούν να επικοινωνούν με την Άμεση Δράση, καλώντας τον τριψήφιο αριθμό 100 ή/και στέλνοντας δωρεάν μήνυμα (SMS) στον ίδιο

αριθμό.

Η ΕΛΑΣ αυτές τις μέρες υπενθυμίζει τη δυνατότητα των κωφών, βαρήκοων, αλλά και υπολοίπων πολιτών να επικοινωνήσουν άμεσα και αθόρυβα με το Κέντρο Άμεσης Δράσης (100) της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) από το κινητό τους τηλέφωνο, από οποιοδήποτε σημείο της χώρας.

 
 

Μέσω του δωρεάν sms στο 100 οι πολίτες μπορούν να ενημερώσουν την αστυνομία για οτιδήποτε τους απασχολεί ή τους συμβαίνει.

Η ΕΛΑΣ με βίντεο που δημοσίευσε στα social media, διαβεβαιώνει για την άμεση παρέμβαση της σε οποιοδήποτε περιστατικό χρειαστούν οι πολίτες.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδας, που παρουσιάστηκε στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ πριν από 2 εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: tilestwra.com

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...