Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν είσαι μόνος! Το Ινστιτούτο Σφαιρικής Αντίληψης φέρνει κοντά τους δημιουργικούς ανθρώπους του αύριο!

Δεν είσαι μόνος! Το Ινστιτούτο Σφαιρικής Αντίληψης φέρνει κοντά τους δημιουργικούς ανθρώπους του αύριο!

Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο χρόνο έχεις σπαταλήσει σε ανούσιες συζητήσεις; Τι να ‘ναι άραγε αυτό που βάζει εμπόδια σε μια ευχάριστη και ταυτόχρονα ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους;

Μετά από χρόνια μελέτης και έρευνας σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο, στην εποχή του ατομικισμού, της μοναξιάς και του «άσε επιτέλους κάτω το κινητό σου», το Ινστιτούτο Σφαιρικής Αντίληψης δημιουργεί έναν πόλο έλξης! Ένα πρόσφορο έδαφος για ουσιαστική επαφή, κοινωνικοποίηση, αφύπνιση, πολιτιστική αναζήτηση και εθελοντική δράση.

Στην πρώτη εκδήλωση γνωριμίας με τα μέλη και τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου, την Παρασκευή 07/12/2018 και ώρα 19:30, η αίθουσα SILK ROOM του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναΐς μετατρέπεται σε ζεστή αγκαλιά! Η

Dr. Μαρία Λεβέντη και η ομάδα της παρουσιάζουν την έννοια της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, συστήνοντας το διαγνωστικό εργαλείο των 8 διαστάσεων αντίληψης του εαυτού, αλλά και το πρόγραμμα των 4 κύκλων διαλέξεων που σε απαλλάσσουν από χιλιοειπωμένες συμβουλές και σου προτείνουν λύσεις με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του event, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κλήρωση που θα χαρίσει ένα ταξίδι στη Σαντορίνη για δύο άτομα, με διαμονή στο Ξενοδοχείο «Afroessa» ! Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον πανελλήνιο σύλλογο συμπαράστασης  κακοποιημένων γυναικών και ανήλικων παιδιών «Βοήθεια, ελπίδα, ζωή».

Ένας εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου έρχεται για να σε συνδέσει πιο ουσιαστικά με τους γύρω σου, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό σου.

Έλα κι εσύ στον Κύκλο της Αντίληψης!

46392853 394147064660788 1422463760794124288 n 1

«Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ηθοποιός  Γιώργος Χρυσοστόμου»

Kεντρικά γραφεία: Οδ. Ανδρούτσου 33, Βούλα. Tηλ.: 210 5561.961

Υποκαταστήματα: Ερμού 88, Ελευσίνα,

Παναγή Τσαλδάρη 61, Περιστέρι

+ event Facebook

www.sferiki.gr

https://www.facebook.com/sferiki.gr/

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...