Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βίντεο σοκ | Άστεγος σπρώχνει περαστικό κάτω από τις ρόδες φορτηγού (vd)

Βίντεο σοκ | Άστεγος σπρώχνει περαστικό κάτω από τις ρόδες φορτηγού (vd)
Την σοκαριστική στιγμή που ένας άστεγος άνδρας σπρώχνει έναν άγνωστό του περαστικό κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού σε δρόμο του Λος Άντζελες, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.
Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνεται καρέ καρέ η απρόκλητη επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα το θυμα να χαροπαλεύει αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο.
 
Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Όπως μπορεί κανείς να δει στο κλιπ, ο άστεγος κάθεται σε ένα παγκάκι, φορώντας ένα φωσφοριζέ κίτρινο πανωφόρι. Ξαφνικά σηκώνεται και χωρίς καμία προειδοποίηση, ορμάει πάνω σε έναν περαστικό, που είναι γύρω στα εξήντα και τον σπρώχνει δυνατά. 
Ο άνδρας πέφτει στο οδόστρωμα, τη στιγμή ακριβώς που περνάει ένα φορτηγό, και εγκλωβίζεται κάτω από τις ρόδες του. Ο άστεγος αρπάζει το πεσμένο κινητό του θύματός του και φεύγει.
 
Λίγες στιγμές αργότερα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, έτρεξε ένας περαστικός να βοηθήσει τον 60χρονο, και ο οδηγός του φορτηγού έκανε όπισθεν απεγκλωβίζοντας τον σοβαρά τραυματισμένο άνδρα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το θύμα δίνει μάχη για τη ζωή στην Εντατική, με σπασμένα πλευρά με πολλά άλλα σοβαρά τραύματα στους πνεύμονες και άλλα ζωτικά όργανα. 
Ο δράστης συνελήφθη, μετά από ανθρωποκυνηγητό που κράτησε αρκετές ώρες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...