Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προκήρυξη 3Κ | Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για Δ.Ε. και Υ.Ε.

Προκήρυξη 3Κ | Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για Δ.Ε. και Υ.Ε.

Mε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού 3Κ/2018 και την ανακοίνωση από το ΑΣΕΠ (http://www.asep.gr/) των οριστικών αποτελεσμάτων με τους επιτυχόντες, επισφραγίζεται με επιτυχία μια μεγάλη προσπάθεια της Κυβέρνησης για τη στελέχωση των κρίσιμων υπηρεσιών καθαριότητας και ύδρευσης των Δήμων όλης της χώρας και τα νομικά πρόσωπα αυτών, με περισσότερους από οκτώ χιλιάδες εργαζόμενους μόνιμης και σταθερής απασχόλησης και μπαίνει τέλος στο απαράδεκτο καθεστώς ανακύκλωσης και ομηρείας χιλιάδων συμβασιούχων.

Ταυτόχρονα, ολοκληρώνεται η διαδικασία επαναφοράς των πρώην δημοτικών αστυνομικών που υπηρετούν σε Σωφρονιστικά Καταστήματα σε θέσεις της Δημοτικής Αστυνομίας που είχαν καταργηθεί με την πρόβλεψη εξαίρεσης από την αναστολή των υπηρεσιακών μεταβολών της προεκλογικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, χθες 

εκδόθηκαν  τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης ΑΣΕΠ  3Κ/2018 (ΦΕΚ 4/2-2-2018, 9/9-2-2018, 10/16-2-2018 & 12/6-3-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, επτά χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα εννέα (7.949) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ  (Υπουργείο Εσωτερικών).

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Ή εναλλακτικά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...